Masageri din spate din lemn în Tver

Descriere Masaj cu bandă din lemn art.MA3214 Masajul cu bandă din lemn se bazează pe efectul asupra punctelor de acupunctură prin metoda reflexologiei. Încălzește perfect corpul, punând presiune asupra punctelor reflexe și...


Durere sub omoplatul stâng de la spate din spate: cauze, diagnostic și tratament

Cele mai frecvente afecțiuni care provoacă dureri sub scapula stângă de la spate din spate sunt osteocondroza, angina pectorală, pneumonia, ulcerul peptic și atacul de panică.


Coloana vertebrală L4 l5

Bine ați venit la A.N. Baklanov! Oferim tehnologii sigure și sigure în tratamentul coloanei vertebrale.știriScolioza de gradul 4 este o agonie suplimentară la îngrozitorul diagnostic primar de SMA


De ce mă doare spatele după somn dimineața și cum să tratez o astfel de durere

Durerile de spate dimineața pot vorbi despre multe patologii din corp și, la prima vedere, nu sunt întotdeauna asociate cu coloana vertebrală.


Cele mai bune și mai eficiente medicamente pentru osteochondroză

Tipuri de medicamentePrincipalele obiective ale medicamentului utilizat pentru osteochondroză sunt: eliminarea senzațiilor dureroase; starea de spirit îmbunătățită; scăderea procesului inflamator; refacerea microcirculației sanguine; revenirea mobilității la articulații.


Cauzele durerii la nivelul piciorului drept, diferența lor și metodele de tratament

Simptomele durerii la nivelul piciorului pot fi asociate cu diverse boli, precum și cu oboseala, suprasolicitarea, fiind la frig sau, invers, la căldură.


Cauzele durerii în zona coloanei vertebrale la șezut, în picioare, diagnostic și tratament

Durerea de coccis este destul de rară. Reprezintă aproximativ 1% din toate problemele coloanei vertebrale. Durerea poate provoca disconfort minor sau poate perturba complet cursul normal al vieții.


Prezentare generală a tendinitei umărului: tipuri, simptome și tratament

Din acest articol veți afla: ce se întâmplă cu tendinita articulației umărului, ce fel de boală este, cum se dezvoltă. Calificarea tendonitei, simptomelor articulare, tratament.


Dificultatea respirației cu osteochondroză nu este un motiv de panică, ci de acțiune decisivă

Autor: Alexey Shevchenko 06 noiembrie 2017 23:58 Categorie: Cum să menții sănătatea mai mult timp? Salutări, dragi cititori ai blogului lui Alexey Șevcenko „Stil de viață sănătos”.


Durere în regiunea lombosacrală ca semn al patologiilor coloanei vertebrale

Durerea severă a coloanei vertebrale lombosacrale necesită o vizită imediată la medic. Dacă simptomul s-a manifestat o singură dată și nu au urmat repetări, nu vă faceți griji.