10 săptămâni însărcinată

În acest stadiu, dezvoltarea embrionului se încheie, toate organele vitale s-au format deja. Sistemul cardiovascular continuă să funcționeze activ, creierul se dezvoltă cu viteză mare.


Exerciții eficiente pentru întărirea mușchilor spatelui

Elena Panteleeva • 28.02.2016Femeile sunt în mod natural înzestrate cu har, har și ușurință în mișcare. Dar, în agitația vieții trecătoare de zi cu zi, cu un stil de viață sedentar și o muncă sedentară, puțini dintre reprezentanții moderni ai sexului mai slab se pot lăuda cu o postură impunătoare, un mers regal, o mână ușoară și mișcări netede ale corpului.


Biosferă

Osteopatul Gurichev Arseny AlexandrovichColoana cervicală. Nuanțe de anatomie și traume.Foto: Marta JastrzebskaCaracteristici ale anatomiei coloanei vertebrale cervicale. Tipuri de deteriorare și disfuncție.


De ce doare spatele în partea dreaptă sub coaste? Căutăm motive, selectăm tratament, suntem implicați în prevenire

S-a durut în lateral? Trage sub coaste și lăstari în spate? Este amplificat când se mișcă și dispare când găsești o poziție confortabilă?


Cum se tratează osteochondroza

Tratamentul osteocondrozei este un proces lung și dificil. Alegerea tacticii depinde de severitatea dezvoltării bolii, de zona de localizare a procesului patologic și de caracteristicile individuale ale pacientului.


Osteopenia este un prilej de probleme

Osteopenia este o afecțiune în care densitatea osoasă este mai mică decât normală, dar nu suficient de mică pentru a face un diagnostic de osteoporoză. Densitatea osoasă este o măsură a densității și a oaselor puternice.


Program 1C - ce este?

Uneori, persoanelor care nu au experiență în a lucra cu programe bazate pe platforma 1C Enterprise le este greu să înțeleagă ce este un program 1C și cum funcționează această soluție.


Spina Bifida - ce este? Cauze și tratament

Spina Bifida este o malformație a tubului neural și este considerată o malformație congenitală. Tubul neural fetal își începe dezvoltarea chiar de la începutul sarcinii unei femei.


Al treilea medic al doctorului Popov


Trauma este una dintre principalele direcții ale centrului nostru, „Al treilea medicament al Dr. Popov”. Și în ceea ce privește viteza de reabilitare, din punct de vedere al eficienței, cred că centrul nostru este unul dintre cei mai buni.


Aveți nevoie de un bloc de coloane lombare?

Bună sănătate ție, dragilor mei! Dacă citiți acest articol, atunci trebuie să fi început din nou acele zile groaznice. Din nou, spatele este răsucit și durerea este atât de insuportabilă încât ești literalmente gata să urci pe perete.