Dureri de spate scăzute la săptămâna 20

La 20 de săptămâni de sarcină, femeile simt adesea dureri persistente atât în ​​abdomen, cât și în spate. În mod firesc, astfel de senzații provoacă disconfort și anxietate.


Unde sunt a 4-a și a 5-a vertebră lombară (L4 și L5), de unde provin??

Unde sunt a 4-a și a 5-a vertebră lombară (L4 și L5), de unde provin??Diagnosticat cu "fractură de compresiune L5 consolidată și unele probleme cu discurile L4-L5, L5-S1"


Teraflex Hondrocrem Forte

Teraflex Hondrocrem Forte: instrucțiuni de utilizare și recenziiNumele latin: Theraflex Chondrocream ForteCod ATX: M01AX25Ingredient activ: meloxicam (meloxicam) + sulfat de condroitină (sulfat de condroitină)


Lumbodynia vertebră acută și cronică

Durerea de răceală bruscă în zona lombară poate fi rezultatul rănirii fibrelor musculare datorită întinderii sau rupturii microscopice. Cel mai adesea acest lucru se întâmplă cu mișcări bruște și ridicare grea.


Ce este responsabil pentru fiecare vertebră dintr-o persoană

Chiar și în Grecia antică, oamenii au înțeles misiunea importantă a coloanei vertebrale. Așa cum spunea Hippocrate, și # 171, tatăl medicinii și # 187, cu această ocazie: „Dacă există multe boli, atunci există o singură problemă și coloana vertebrală”..


Scolioza gradul 2

Se știe că postura corectă se formează încă din primul an, când copilul abia începe să meargă. De-a lungul timpului, există obiceiul de a merge cu umeri coborâți, a se îndepărta și a proemina stomacul, ceea ce creează presiune asupra coloanei vertebrale.


Fractura lombară a coloanei vertebrale

Orice fractură a coloanei vertebrale lombare reprezintă un risc de disfuncție a măduvei spinării și, ca urmare, dezvoltarea paraliziei corpului inferior. Acești pacienți sunt lipsiți de posibilitatea de a merge pe cont propriu, au nevoie de ajutor extern în îngrijirea de sine etc.


Cel mai mare portal medical dedicat deteriorării corpului uman

Tipurile de compresie a fracturilor vertebrale nu sunt incluse în lista celor mai frecvente leziuni osoase scheletice, dar sunt incluse în lista „conducătorilor” în ceea ce privește timpul primar, care durează aproximativ 2 luni și, în funcție de gravitatea leziunii, pentru perioada până la reabilitarea completă - de la 2,5 luni la un an.


Totul despre VSD și osteochondroza cervicală: cauze, simptome și tratament, relația bolilor

Un atac nerezonabil de frică bruscă este un atac de panică. VSD și atacurile de panică au întotdeauna o legătură între ele.


Alcool și osteochondroză: compatibilitate, recenzii. Cum se poate vindeca osteochondroza cervicală la domiciliu

Dragi abonați, salut!Noua noastră întâlnire va fi dedicată dezbaterii unui subiect destul de delicat - efectul alcoolului asupra organismului în caz de osteochondroză.