Guta: boala din abundenta, simptome, cauze si tratament

Guta este o patologie care se dezvoltă pe fundalul unui conținut crescut de acid uric din sângele pacientului. Exacerbarea sub forma unui atac de durere intensă cu deteriorarea articulației primului deget al piciorului este una dintre trăsăturile caracteristice împreună cu topusurile.


Movalis® (15 mg)

Instrucțiuni Rusă қazaқshaNume comercialDenumire internațională neproprietarăForma de dozareComprimate de 7,5 mg și 15 mgCompoziţieUn comprimat conține:substanță activă: meloxicam 7,5 sau 15 mg,


Psihologia bolii: vertebre cervicale

1. SPINUL NECK: 1 - (Louise Hay)DOMENII DE EFECT: Sânge la nivelul capului, glanda pituitară, scalpul, oasele faciale, creierul, urechea internă și mijlocie, sistemul nervos simpatic.


Dureri de spate inferioare când stai culcat

Oricine a suferit dureri de spate știe că devine mai puțin intens când stai culcat..Odihna la pat este o cerință esențială în tratamentul bolilor coloanei vertebrale.


Protruziune cu disc l5 s1: tipuri și tratament

Publicat pe 17 noiembrie 2019 Actualizat pe 13 decembrie 2019Protruzia de disc l5 s1 este o patologie a fătării lombare a coloanei vertebrale, care se caracterizează printr-un debut asimptomatic al bolii, care complică foarte mult diagnosticul la timp.


Facem un oțel inferior de spate. Cele mai bune exerciții pentru durere și greutate în partea inferioară a spatelui

Durerea de spate și greutatea inferioară sunt un efect secundar obișnuit al exercițiilor de bază precum morții și ghemuțele.


Exerciții pentru durerile inferioare de spate: video, cele mai bune tehnici

Pentru a ameliora durerea de tragere, durere, apăsare în partea inferioară a spatelui, medicii recomandă zilnic exerciții de terapie.


Scolioză în formă de S

Scolioza în formă de S este o curbură laterală a coloanei vertebrale. Deformitățile sunt observate în două arcade scoliotice simultan, ceea ce face tratamentul mult mai dificil. Cel mai adesea, boala este înregistrată la copiii de vârstă școlară, ceea ce se datorează unei încălcări pe termen lung a poziției normale a corpului.


Cum să dormi corect cu osteocondroză cervicală

Cum să dormi corect cu osteochondroza cervicală, dacă ai devenit deja proprietarul unui astfel de diagnostic?Osteocondroza este o boală a secolului. Acum este foarte dificil să găsești o persoană de peste 35 de ani care să nu aibă un astfel de diagnostic.


Tratamentul metodei de tinctură rețetă de mere Adam

Descrierea biologică a plantei și listaUn portocal de foioase sau măr, introdus din America de Sud în Europa la începutul secolului al XVIII-lea. Are lemn masiv și trunchiuri spinoase răsucite.