Pat Nuga Best - dormiți bine!

Cineva a auzit deja despre produsele companiei coreene Nuga Best, cineva trebuie doar să ia cunoștință de el. Acest material va fi util ambelor grupuri. Vă oferim să faceți cunoștință cu produsele acestei companii, în special, vă prezentăm cel mai bun pat de noul. Vă vom spune despre ce este vorba, despre indicații și contraindicații de utilizare, fie că este vorba despre o tehnică medicală, recenzii ale persoanelor care au încercat produsul și părerea medicilor. Dar mai întâi, să facem cunoștință cu compania Nuga Best.

Pat de masaj conceput ergonomic Nuga Best N5 cu design de folder

Medicina coreeană și Nuga Best

Aparate de masaj și fizioterapie Nuga Best

Începând cu 2004, produsele cu cea mai bună etichetă de noul au început să apară pe piața rusă. Un produs puțin cunoscut a stârnit la început suspiciunea. În acest moment însă este cunoscut de cei mai mulți. Să trecem la istorie dacă nu ați auzit de acest produs încă..

Marca Nuga Best, care are multe produse medicale, a început de mici. Patul a fost inventat mai întâi. „Tatăl” său a fost un designer sud-coreean. După ce a absolvit o universitate de inginerie, a lucrat într-o firmă de echipamente medicale și ulterior s-a interesat de medicină. Prima sa invenție a fost un aparat pentru tratarea calculilor renali cu ultrasunete. Pentru această dezvoltare, a fost premiat de președintele Coreei de Sud și de Ministerul Științei. Acesta a fost începutul realizărilor sale medicale..

Pat de masaj Nuga Cel mai bun cu posibilitatea de a regla lungimea patului de masaj

Tânăra inginer a început să dezvolte echipament de masaj după ce boala coloanei vertebrale a mamei sale a atins un astfel de grad încât ea abia se putea mișca independent. Cho Seung Hyun a vrut să-și vindece mama și a început să studieze medicina antică, fără să uite de cea tradițională. Așa a fost creat cel mai bun pat de masaj din nou.

Informații despre patul de masaj Nuga Best

După ce patul a fost testat și a fost observat un rezultat pozitiv, inginerul a continuat dezvoltarea. În momentul de față, compania are în sortimente și alte produse medicale care afectează diverse sisteme ale organismului, făcându-l sănătoasă. Aici veți găsi un covor de turmalină, o pelerină, o mașină de masaj pentru picioare și chiar o pastă de dinți.

După ce produsele au devenit cunoscute pe scară largă în patria inventatorului - în Coreea și au fost apreciate la adevărata lor valoare, au început să se răspândească, ajungând în Rusia. Așadar, astăzi avem pe piața noastră produsele companiei Nuga Best.

Pat din nuca cel mai bine

Complex de masaj termic pentru recuperarea, prevenirea și tratamentul osteocondrozei

Vă prezentăm în atenția dumneavoastră prima dezvoltare a acestei companii - un masagist. În țara noastră, îl puteți găsi în magazine gratuite sau îl puteți cumpăra online sau în magazine specializate. Luați în considerare, în general, care este un pat mai potrivit pentru noul și ce afectează.

O parte a corpuluiCe afecteazăEfect
Proiector interiorMasajul vertebrelor este efectuatAlungește discurile intervertebrale, prevenind deformarea
Covorașul TourmaniaOrice parte a corpuluiÎncălzirea suplimentară a anumitor părți ale corpului
Opțional proiector cu cinci bile de jadOrgane interne, brațe, picioare, sinusuri maxilareMasajul membrelor, încălzirea organelor interne
Masaj pernă de frecvență joasăFese, abdomen, coapse, partea inferioară a spateluiMiostimularea, eliminarea excesului de grăsime

Mecanismul de acțiune al patului asupra unei persoane

După cum puteți vedea, patul și părțile sale suplimentare afectează toate părțile corpului uman, inclusiv organele interne. Acum să aruncăm o privire mai atentă asupra structurii dispozitivului și a scopului acestuia..

Care este scopul

Scopul patului este masajul. Dar diferă de masajele obișnuite din orice salon. Folosind acest dispozitiv, obțineți un efect complex asupra organismului: încălzirea întregului corp (superficial și profund, care afectează organele interne), acupresiune, reflexoterapie.

Pat de masaj Nuga Cel mai bun pentru tracțiune pas cu pas și încălzirea coloanei vertebrale

Masajul se realizează într-un mod termo-terapeutic. Acest lucru îmbunătățește circulația sângelui, ceea ce are un efect pozitiv asupra stării generale a organismului. De asemenea, acest masaj lansează procesul de curățare și auto-vindecare, ceea ce duce, de asemenea, la o îmbunătățire a bunăstării generale, la o recuperare rapidă dacă tratamentul este efectuat în paralel și ajută la prelungirea perioadei de remisie a bolilor cronice.

La baza procedurilor se află ceramica de jad și turmaniu. Au proprietăți vindecătoare care sunt activate atunci când sunt încălzite, datorită cărora se obține utilitatea maximă a masajului. Este un aliaj special de germaniu și turmalină, elemente care au propriul câmp magnetic. Când este încălzit, este capabil să emită ioni încărcați negativ, ceea ce contribuie la regenerarea organismului, îmbunătățind tensiunea arterială și sporind imunitatea.

Efect obținut cu utilizarea regulată a patului de masaj

Componente

Elemente de bază ale patului Nuga Best

Pentru a înțelege unicitatea acestui masaj, să apelăm la componentele sale și la principiul funcționării..

Patul de masaj efectuează încălzirea cu efect de moxibustie și radiații infraroșii

Elementul principal de tratament este un transport cu turmaniu (proiector intern) încorporat în pat. Se încălzește și se mișcă de-a lungul coloanei vertebrale, încălzindu-l și întinzând discurile intervertebrale. Acest element reprezintă cea mai mare parte a masajului..

Pat de masaj NUGA BEST NM-5000 Plus

De asemenea, noul pat de masaj are cel mai bine elemente suplimentare.

  Proiector cu cinci bile de jad. Funcția sa este să emită radiații infraroșii cu o anumită frecvență. Datorită acestui lucru, acesta încălzește mușchii, precum și organele interne ale corpului..

Proiectorul cu cinci bile stimulează circulația sângelui, ameliorează durerea și reduce entorsele musculare

Tapet termic ceramic Tourmanium

Folosind un miostimulator cu frecvență joasă "Nuga Best"

Setul include și un panou de control. Cu ajutorul acestuia, puteți regla modurile de funcționare ale trăsurii tourmanium și viteza de mișcare a acestuia, unghiul de înclinare a patului.

Telecomanda pentru pat Nuga Best

Suportul pentru telecomandă este încorporat în masaj, ceea ce simplifică foarte mult munca cu acesta. Există, de asemenea, un comutator de temperatură cu care puteți seta un indicator confortabil pentru dvs..

Principalele elemente funcționale și caracteristici ale patului de masaj

Patul este alimentat. De asemenea, conține mai multe surse de alimentare (conectare) pentru conectarea proiectorului principal, suplimentar și a proiectorului cu cinci bile.

Pat alb și roz Nuga Cel mai bun model NM-4000 pentru uz zilnic

Tehnica este însoțită de instrucțiuni traduse în rusă și engleză, astfel încât utilizarea celui mai bun pat de nucă nu este dificilă.

Caracteristici ale aplicației

Componentele și principiul funcționării sunt clare. Deci, la ce se folosește acest miracol al tehnologiei??

Utilizarea simulatorului de pat Nuga-Best pentru hernie

Acționând cu o metodă dublă (acupresiune și terapie termică), masagerul ameliorează tensiunea musculară, promovează regenerarea mușchilor și a țesuturilor, crește activitatea metabolică, normalizează tensiunea arterială și corectează coloana vertebrală. În acest sens, domeniul de aplicare al patului cel mai bun de nou este destul de extins..

Poziția standard: spatele este centrat pe covorașul principal, picioarele sunt pe covorașul suplimentar, patul este în poziție orizontală

Primul este efectul asupra mușchilor și vertebrelor. Deci, afectează activ coloana vertebrală cervicală, toracică și lombară, oferind acțiuni corective antiinflamatorii, analgezice.

Poziția burticii pe rulouri: burta este în centrul covorului principal, picioarele - pe un covoraș suplimentar, pat - în poziție orizontală

Un proiector suplimentar este utilizat pentru a influența organele interne. Puteți încălzi ficatul, sinusurile maxilare, glanda tiroidă etc. Datorită proprietăților vindecătoare ale jadului, nu numai că le încălziți, dar le expuneți la radiații de joasă frecvență, ceea ce vă permite să normalizați starea tuturor organelor interne.

Covorul Tourmanium are un efect vindecător asupra întregului organism. Datorită radiației ionilor negativi, ajută la normalizarea tensiunii arteriale și la începerea proceselor de regenerare, la îmbunătățirea fluxului sanguin.

De asemenea, abdomenul, fesele și coapsele pot fi supuse unui impact cu rolele. Acest lucru va ajuta la îmbunătățirea proceselor metabolice din aceste zone, ceea ce va duce la scăparea excesului de depozite de grăsime, normalizând procesul metabolic.

Poziția bărcii sau picioarele pe role, picioarele sunt în centrul covorului principal, spatele este pe covorașul auxiliar, covorașele principale și auxiliare sunt ridicate cu 10, 20 sau 30 de grade

Din zonele de mai sus de aplicare a noului pat cel mai bun, se indică indicațiile de utilizare.

indicaţii

Nuga Cele mai bune paturi de masaj au fost create pentru a trata problemele coloanei vertebrale

Primul lucru care afectează terapia este coloana vertebrală și mușchii corpului. Pe baza acestui lucru, primele indicații sunt următoarele:

 • stadiul inițial al scoliozei;
 • perioada de reabilitare după tratamentul leziunilor;
 • osteocondrozei;
 • durere în diferite părți ale coloanei vertebrale;
 • nerv ciupit;
 • hernie intervertebrală (numai după consultarea unui medic!);
 • artrita și artroza de origine non-infecțioasă.

Cerere pentru dureri de cap de diferite origini

Datorită efectului larg benefic, acest masaj este, de asemenea, recomandat pentru:

 • dureri de cap frecvente;
 • stres;
 • insomnie;
 • imunitate scăzută;
 • încălcarea tensiunii arteriale;
 • diabetul zaharat;
 • supraponderal.

După cum puteți vedea, gama de aplicații este suficient de largă. Acest pat este, de asemenea, recomandat pentru utilizare ca profilaxie pentru diferite boli ale tuturor sistemelor corpului..

Contraindicații

Contraindicații pentru utilizarea masajului

În ciuda unicității dispozitivului, acesta are și unele contraindicații. Medicii nu sfătuiesc oamenii să folosească acest masaj:

 • sub 14 ani;
 • gravide în al doilea trimestru;
 • cu o boală cronică în stadiul acut;
 • cu prezența patologiei;
 • suferind de miozită (inflamație musculară);
 • avand boli cardiovasculare complexe;
 • cu scolioză de 2 sau mai multă severitate.

Alte contraindicații sunt considerate individual. Prin urmare, înainte de a prescrie un curs de masaj pe acest pat, trebuie să consultați un medic. Mai ales dacă există patologii sau boli cronice.

În general, acest masaj nu poate înlocui un tratament pe deplin, dar poate provoca vătămări. Dar ajută la scăparea de boli cronice și accelerează tratamentul și vindecă organismul în ansamblu. Cu toate acestea, prezența contraindicațiilor trebuie luată în serios și asigurați-vă că vizitați un chirurg sau un vertebrolog înainte de masaj.

opinii

După analizarea unui număr mare de recenzii care merg pe rețea, nu poate fi trasă o concluzie fără echivoc. Unii oameni numesc noul cel mai bun pat de masaj un panaceu pentru toate bolile, alții numesc persoanele care distribuie produsele șarlatane. Însă pe baza experienței personale și a experienței prietenilor mei din diferite grupe de vârstă, pot spune că acest dispozitiv este fără îndoială util și ajută la întărirea sănătății întregului organism..

Feedback-ul negativ poate fi auzit doar dacă oamenii nu au respectat corect recomandările (de exemplu, fără a trata curbură, au început un curs de masaj și, prin urmare, au agravat problema). De asemenea, ghinion pentru persoanele prinse pe un fals. După ce s-a arătat pe partea bună, echipamentele coreene de la Nuga Best au devenit populare în Rusia și, prin urmare, pe piață au apărut falsuri care nu au folosit turmalină și jad în ansamblu. Acest lucru afectează lipsa unui rezultat pozitiv. Prin urmare, aveți grijă atunci când achiziționați acest produs..

Putem spune cu siguranță că acest masaj este un plus excelent la viața de zi cu zi, ajută la întărirea imunității, normalizarea proceselor metabolice, îmbunătățirea posturii, bunăstarea generală și chiar starea de spirit. Dar, în prezența unor probleme complexe de sănătate, nu înlocuiește tratamentul, iar dacă este utilizat inept, poate fi dăunător. Cu toate acestea, pentru majoritatea oamenilor, a ajutat la scăparea durerilor pe termen lung și a bolilor cronice..

Ce spun medicii

Consultarea medicului pentru utilizarea unui pat de masaj pentru tratament este necesară

Medicii sunt de acord că medicina coreeană în acest stadiu de dezvoltare este considerată una dintre cele mai bune. Mai mult decât atât, produsele de la Nuga Medical din cea mai bună linie de nucă folosesc medicamente alternative, astfel încât nu au un efect negativ asupra altor sisteme de corp. Prin urmare, majoritatea medicilor din Rusia recomandă folosirea unui masaj de pat din nuca cât mai bine ca profilaxie pentru diverse boli și în perioada de reabilitare. Dar totuși insistă că bolile complexe, în special cele aflate în stadiul acut, trebuie să fie supuse unui tratament complex..

întrebări frecvente

Această întrebare este dificil de răspuns fără echivoc, deoarece depășește sănătatea și privește relațiile și alegerea în care vei avea încredere..
Pentru a vă facilita luarea unei decizii, obțineți răspunsuri la următoarele întrebări.

De la un medic:
1. Știe ce este echipamentul Nuga Best? I-au înțeles metodele de lucru personal sau și-au format opinii din auzite de la alte persoane?
2. Ce alternativă sugerează medicul, interzicându-ți să folosești echipamentele Nuga Best??
3. Care este cauza bolii tale? Dacă medicul vă va trata starea sau va atenua doar simptomele și va încetini evoluția acesteia?

De la personalul salonului Nuga Best:
1. Puteți utiliza echipamentul și ce metode sunt oferite pentru a vă rezolva problema??
2. Oamenii cu o afecțiune similară vizitează salonul care au observat deja îmbunătățiri? Cereți angajaților să vă prezinte aceste persoane.
3. Aflați de la persoanele care au obținut rezultatul ce metode au folosit și după ce perioadă au simțit efectul.
După ce ați primit răspunsuri la întrebările de mai sus, vă va fi mai ușor să luați o decizie. În același timp, nu uitați că responsabilitatea pentru sănătatea dvs. revine numai dvs..

Nougat cel mai bine în timpul sarcinii


Tracțiunea coloanei vertebrale (tracțiunea) reprezintă revenirea poziției ortopedice corecte pentru coloana vertebrală. Tracțiunea coloanei vertebrale se efectuează cu ajutorul echipamentului Nuga Best.

Coloana vertebrală face parte din sistemul musculo-scheletic. Acesta este trunchiul corpului nostru. Coloana vertebrală este formată din vertebre osoase și discuri intervertebrale cartilaginoase. Aparatul ligamentos menține coloana vertebrală într-un singur sistem. Mușchii efectuează mișcarea vertebrelor între ei.

Sub stres pe coloana vertebrală, discul intervertebral este comprimat. O parte a discului se extinde dincolo de limitele coloanei vertebrale - așa apare o hernie intervertebrală. O hernie încalcă rădăcinile nervoase, deci există durere și disfuncții asociate cu rădăcinile.

Pentru a elimina hernia discului, trebuie efectuată tracțiunea (tracțiunea) coloanei vertebrale. În timpul tracțiunii, vertebrele se îndepărtează unele de altele. Spațiul liber se formează între vertebre. Drept urmare, hernia intervertebrală este repoziționată în locul din care a ieșit. După ce hernia este îndepărtată, rădăcina nervoasă este eliberată, durerea dispare, funcția nervilor este restabilită.

Pentru a întinde coloana vertebrală, puteți utiliza diferite tipuri de echipamente Nuga Best:

- masaj turmanium NM-5000;

- masaj turmanium NM-4000;

- proiector turmaniu NM-300;

- proiector tourmanium NM-200.

Cum se întinde coloana vertebrală folosind echipamentul Nuga Best

Proiectorul intern al echipamentului NM-5000 conține șapte role realizate dintr-un aliaj special - ceramică tourmanium. Rulourile sunt așezate pe o căruță metalică. Căruciorul are o conexiune mobilă și se deplasează în interiorul covorului principal al echipamentului.

Șase role sunt așezate în perechi și sunt la același nivel, ușor proeminente deasupra suprafeței masajului. Al șaptelea rulou este puțin în lateral și mai jos. El ia parte la masaj doar în partea superioară a masajului, unde trăsura se deplasează într-un tobogan special.

Când o persoană se întinde pe role, coloana vertebrală se apleacă înapoi. În spatele lor, vertebrele conțin procese spinoase. Îndoirea coloanei vertebrale prin aceste procese spinoase duce la extinderea acesteia. La începerea programului de masaj, rulourile încep să se deplaseze în sus și în jos, oferind tracțiune pe toată lungimea coloanei vertebrale.

O întindere similară a coloanei vertebrale se poate face pe masajul turmanium NM-4000. Există patru role de turmaniu în covorul principal, fixate pe trăsură la același nivel. Ridicarea trăsurii este puțin mai mică decât în ​​NM-5000, ceea ce duce la o întindere mai moale și mai delicată.

Întinderea părților individuale ale coloanei vertebrale se poate face folosind proiectorul turmaniu cu nouă bile NM-300 sau proiectorul cu două bile NM-200.

În acest caz, așezați proiectorul pe o suprafață fermă, nivelată, cu spatele pe ea. Întinderea locală a coloanei vertebrale va avea loc sub influența bombelor proiectorului. Vertebrele se îndepărtează unul de celălalt, herniile sunt reduse.

Spre deosebire de masagerii NM-4000 și NM-5000, unde rolele sunt mutate automat, proiectoarele trebuie mutate de-a lungul coloanei vertebrale manual pentru a afecta diferite părți ale acestuia.

Opiniile autoritare ale medicilor:

Scopul tracțiunii coloanei vertebrale este de a influența segmentul de mișcare a coloanei vertebrale, țesuturile paravertebrale (mușchii, aparatul ligamentos, tendoanele și capsulele articulare), eliminarea blocurilor funcționale, relaxarea mușchilor adânci ale coloanei vertebrale și normalizarea mecanofiziologiei structurilor de mai sus ale coloanei vertebrale. Posibilitatea de a întinde segmentul coloanei vertebrale, adică. creșterea capacității intervertebrale a discului este dincolo de orice îndoială și a fost dovedită în secolul trecut.

Radiatii infrarosii

Radiația electromagnetică variază în lungime de undă și frecvență. În funcție de acești parametri, poate fi toxic, neutru sau benefic pentru organismul uman..

Razele gamma au cea mai scurtă lungime de undă și cea mai mare frecvență. Sunt cele mai toxice și periculoase. Când ajunge pe corpul uman, îl pătrunde, provocând un efect dăunător la nivel celular. În natură, practic nu apar în formă pură. Învelișul de ozon al Pământului ne protejează de razele gamma, a căror sursă este Soarele..

Raze X sau raze X. Au o lungime de undă mai lungă și o frecvență mai mică. Aceste raze pătrund cu ușurință în corpul uman, dar efectul dăunător al acțiunii lor este mai mic. Folosit în medicină pentru diagnosticarea razelor X și tomografie computerizată.

Raze ultraviolete. Mai puțin toxic și periculos decât razele X. Odată ajuns pe corpul uman, acestea nu provoacă tulburări semnificative. Sub influența lor, melanocitele pielii produc melanina pigmentară. Acest lucru creează un bronz. Melanina, sau bronzarea, protejează pielea de pătrunderea mai profundă a razelor ultraviolete. Cu o expunere prelungită la piele, lumina ultravioletă poate provoca degenerarea (oncologie) a melanocitelor. Așa apare o tumoră periculoasă - melanomul. Prin urmare, utilizarea prelungită a razelor ultraviolete poate fi periculoasă pentru sănătate..

Undele spectrului vizibil sunt razele pe care ochiul uman le poate vedea. Le distingem după culoare. Acestea sunt culorile bine cunoscute ale curcubeului: raze de violet, albastru, albastru deschis, verde, galben, portocaliu și roșu. Astfel de raze practic nu pătrund în corpul uman și sunt în siguranță.

Razele infraroșii au o lungime de undă lungă și o frecvență scăzută. Ele nu pot fi văzute cu ochii, sunt percepute de termoreceptorii pielii corpului nostru. O varietate de obiecte încălzite sunt surse de raze infraroșii. Caracteristicile razelor infraroșii depind de calitățile substanței încălzite:

- Gazul încălzit este o sursă de radiații infraroșii cu unde scurte. Astfel de raze sunt sigure pentru organism, dar au o adâncime foarte mică de penetrare în corpul uman - 1-2 cm. Prin urmare, utilizarea prelungită a razelor cu unde scurte (de exemplu, într-o saună) poate provoca supraîncălzire.

- Undele infraroșii cu undă medie sunt emise de un lichid încălzit, cum ar fi apa. Căldura apei pătrunde în adâncimea corpului uman până la 3-4 cm. Această căldură este sigură pentru oameni. Dar utilizarea sa pe termen lung poate avea un efect negativ asupra anumitor boli, de exemplu, oncologice.

- Undele lungi de undă în infraroșu sunt sigure pentru oameni. Ele provin din obiecte solide încălzite. Corpul uman este, de asemenea, o sursă de radiații infraroșii cu unde lungi (lungime de undă 6-20 microni). Există unele minerale (de exemplu, jad, turmalină) care, atunci când sunt încălzite, emit unde foarte similare în spectru. Radiațiile infraroșii cu unde lungi pătrund liber în corpul uman la o adâncime de 7 cm.

Ceramica Tourmanium este un material compozit artificial. În ceramica tourmanium, componentele sunt selectate special, astfel încât radiația lor să corespundă cât mai mult radiației corpului uman. Aceasta oferă cea mai profundă penetrare posibilă a razelor infraroșii cu unde lungi, oferă cel mai mare efect asupra sănătății și asigură siguranța în utilizare..

Așa cum am menționat deja, acționând asupra corpului uman, radiația infraroșie (căldură) are cea mai adâncă penetrare - până la 7 cm. În acest caz, în organism apar următoarele modificări biologice:

1) Reglarea temperaturii corpului. În timpul încălzirii, lipsa de căldură este reumplută în organism. Se folosește mai puțină energie pentru a menține căldura, ceea ce este deosebit de important în condiții reci. Ca urmare, toate procesele biologice din organism sunt accelerate..

2) Îmbunătățirea alimentării cu sânge. În zona încălzită a corpului, apare vasodilatația. Aici fluxul de sânge crește, o cantitate mare de sânge vine aici. Drept urmare, aportul de nutrienți și oxigen se îmbunătățește. De asemenea, contribuie la o mai bună curățare a unui organ încălzit sau a unei părți a corpului de deșeurile acumulate (toxine).

3) Accelerarea metabolismului. Căldura infraroșie acționează la nivel celular pentru a furniza energia necesară. Drept urmare, mișcarea substanțelor prin membrană este accelerată. Celulele împart mai repede și organele deteriorate se vindecă mai repede.

4) Relaxarea mușchilor spasmodici. Acest lucru este deosebit de important pentru mușchii spatelui în bolile coloanei vertebrale. Spasmele mușchilor netezi sunt de asemenea eliminate - colici intestinale, hepatice și renale.

5) Distrugerea microorganismelor - bacterii, virusuri, ciuperci, protozoare, paraziți. Fiecare microorganism are propria temperatură optimă foarte sensibilă. Microorganismele nu își pot menține temperatura corpului propriu. Modificările de temperatură ambientală duc la moartea lor. Prin urmare, radiațiile infraroșii provoacă supraîncălzirea și moartea microorganismelor..

6) Curățarea corpului. Când este încălzit, corpul încearcă să-și mențină temperatura homeostază - o temperatură constantă a corpului. Prin urmare, mecanismele de răcire a zonei încălzite sunt activate: vasodilatație și transpirație. Transpiratia este profusa in zona incalzita. Transpirația participă la curățarea corpului. Împreună cu transpirația, se eliberează o cantitate mare de toxine, care servește ca purificare pentru corpul uman. Acest lucru reduce povara asupra rinichilor și reglează echilibrul de apă..

7) Reglarea tensiunii arteriale. La încălzire, apare vasodilatația și scade tensiunea arterială. Pentru a face acest lucru, încălzește zonele corpului îndepărtate de cap - picioare, brațe, picioare.

8) Ameliorarea durerii. Când este expus la raze infraroșii, se observă o scădere a manifestărilor procesului inflamator și edem, durerea calmează.

9) Consolidarea imunității. Imunitatea este protecția corpului nostru (steril și curat) de lumea înconjurătoare (murdară și plină de microorganisme). Unul dintre cele mai importante instrumente de imunitate este activitatea globulelor albe din sânge - leucocitele. Creșterea fluxului sanguin în timpul încălzirii asigură o creștere a apărării imune a unui organ sau a unei părți a corpului. Acest lucru consolidează rezistența organismului, îl protejează de boli.

10) Împărțirea depozitelor grase. Țesutul adipos este un depozit de grăsime din organism. Excesul de energie consumată cu alimente se acumulează aici. Țesutul adipos este foarte sărac în vasele de sânge, fluxul de sânge este slăbit și încetinit, temperatura este în mod natural scăzută. Când se încălzește, aportul de sânge la țesutul adipos crește. Depozitele de grăsime trec în sânge, conținutul lor în celulele grase scade. Pierderea în greutate apare. Dar trebuie avut în vedere faptul că grăsimile care intră în fluxul sanguin provoacă intoxicații corporale. Pentru a evita o deteriorare a stării de bine, persoanele supraponderale ar trebui să bea multă apă în timp ce pierd în greutate..

Produse cu această tehnologie

NM-2500

NM-55P

Proiector cu bile duble Tourmanium NM-200

Eșarfă Tourmania J2

Ionizarea aerului

Ionizarea este procesul de formare a ionilor (particule încărcate) din molecule inactive sub influența unui câmp magnetic.

O substanță în natură poate fi fie într-o stare moleculară inactivă, fie într-o stare activată (ionizată). Moleculele sunt neutre și imobile. Dimpotrivă, ionii poartă o încărcare pozitivă (+) sau negativă (-) și sunt întotdeauna mobili. Viața sălbatică constă în principal din ioni și este în mișcare constantă. În natura vie, metabolismul are loc în mod constant. Natura neînsuflețită este cel mai adesea moleculară. Mișcări independente aproape niciodată nu au loc aici.

Procesul de ionizare se manifestă atunci când moleculele neutre cad într-un câmp magnetic, cu descompunerea moleculei și formarea unui ion pozitiv și negativ. Ionii încep să se deplaseze unul spre celălalt; substanța capătă mobilitate. Ionizarea apare. Această ionizare este realizată de ceramica de turmaniu. Conține piatră de turmalină, care are propriul câmp magnetic constant și are un efect ionizant.

1. Ionizarea aerului. Ionizarea aerului are loc sub influența ceramicii tourmanium. Moleculele neutre de aer se descompun în doi ioni - pozitivi (grei) și negativi (ușori). Ionii puternici pozitivi sunt depuși pe pământ. Ionii negativi sunt ușori, ei continuă să zboare în aer, făcându-l ionizat, încărcat. Când respirați, astfel de ioni încărcați intră în corpul uman și activează toate procesele metabolice. Nivelul consumului de oxigen se îmbunătățește, munca inimii este îmbunătățită, curățarea corpului și procesele de regenerare sunt accelerate.

Nivelul ridicat de ionizare a aerului are un efect benefic asupra sănătății umane. Se observă că cea mai mare cantitate de ioni din aer este conținută în munți, în pădurea de conifere, pe malul mării (lângă surf), în apropierea cascadelor. Ionizarea ridicată a aerului creează cele mai confortabile condiții de odihnă. În astfel de condiții sunt amplasate stațiuni, sanatorii și dispensare, unde numai natura este capabilă să trateze bolile..

Aceeași ionizare a aerului este formată din ceramica de turmaniu. Când există un covor turmaniu în cameră (chiar stins), acesta satura aerul cu ioni de aer ușori (ioni de aer), ceea ce face ca aerul din cameră să fie benefic pentru sănătate. Ionizarea ridicată a aerului contribuie la eliminarea rapidă a multor boli.

2. Ionizarea apei. Când apa este (sau se deplasează) într-un câmp magnetic, particulele de apă sunt magnetizate. Ca urmare, moleculele de apă dobândesc o orientare polară. Apa devine structurată; moleculele sale capătă ordine. Utilizarea unei astfel de ape accelerează metabolismul, îmbunătățește și accelerează toate procesele din organism.

Structurarea și ionizarea apei este realizată de ceramica de turmaniu și anume câmpul său magnetic. Elementele ceramice trebuie să fie scufundate în apă timp de câteva ore. Aceasta va duce la formarea apei magnetizate și ionizate. Un exemplu frapant al formării unei astfel de ape ionizate este filtrul de apă Sense-50. În interiorul filtrului se află o piramidă din ceramică turmanică. De asemenea, ionizează apa.

3. Ionizarea țesutului viu. Toată natura neînsuflețită este compusă în principal din molecule. Prin urmare, este nemișcat. Marea majoritate a vieții sălbatice este formată din ioni. Ionii sunt în mișcare constantă - ionii pozitivi se mișcă la negativ, negativ - la pozitiv. Când se întâlnesc, formează molecule între ele, care apoi se despart datorită prezenței câmpului magnetic propriu al unei persoane. Prin urmare, țesutul viu (de exemplu, corpul uman) este în mișcare constantă, autoreproductiv, auto-vindecare.

Îmbătrânirea și moartea. Procesul de îmbătrânire se manifestă prin faptul că propriul câmp magnetic al corpului uman scade. Procesele de formare a moleculelor prevalează în organism, ionii devin mai mici. Persoana devine lentă, sedentară. Iar când are loc moartea biologică, câmpul magnetic al celulelor și țesuturilor corpului dispare. Ionii din corp se întâlnesc rapid, formând molecule și nu se formează ioni noi. Un corp viu se transformă în neînsuflețit și se prăbușește.

Câmpul magnetic al ceramicii turmanice ionizează țesutul viu. În același timp, procesul de îmbătrânire încetinește în organism, ionizarea țesuturilor crește. Pentru realizarea pe termen lung a unei astfel de ionizări, se folosește un covor turmaniu, pe care o persoană trebuie să doarmă toată noaptea (chiar și atunci când este oprită). În același timp, numărul de ioni din corp crește și corpul este întinerit..

Un alt exemplu de ionizare a țesutului viu este depozitarea pe termen lung a alimentelor într-un recipient turmaniu. Pe capacul recipientului, există un disc mare format din ceramică turmanică, care are un câmp magnetic și ionizează alimentele introduse în recipient. Drept urmare, mâncarea nu se strică mult timp..

4. Ionizarea sângelui este extrem de importantă pentru menținerea proprietăților reologice (fluiditatea) sângelui.

Sângele este un țesut specific uman. Este format din celule (celule din sânge - leucocite, eritrocite și trombocite) și substanță intercelulară (plasma sanguină). Sângele se află într-o stare lichidă datorită prezenței unei încărcături magnetice pe suprafața celulelor. De aceea, celulele sanguine se resping reciproc și sunt în suspensie constantă în vase..

Dar, odată cu vârsta, câmpul magnetic natural al corpului uman scade. Aceasta duce la scăderea încărcăturii magnetice a celulelor sanguine. Celulele încep să se aglomereze, formând cheaguri, care se pot lipi pentru a forma cheaguri de sânge, mobilitatea sângelui scade și sângele se îngroașă. Sângele gros nu merge bine la organe și țesuturi. Există o scădere a trofismului (hipotrofie și atrofie a organelor), înfometarea cu oxigen (hipoxie), curățarea (zgură) este afectată și imunitatea scade.

Subțiarea sângelui apare atunci când se aplică câmpul magnetic al ceramicii tourmanium. Când corpul uman este la suprafața ceramicii turmanium, sângele se mișcă într-un câmp magnetic. Și pe celulele sanguine se formează o sarcină magnetică. Ca urmare, celulele se desprind una de cealaltă și, ca și bilele magnetizate, sunt respinse. Sângele devine mai fluid și mai mobil. Acest proces se numește „subțierea sângelui”.

Sângele subțire trece mai bine la toate organele. Îmbunătățește circulația sângelui și curățarea corpului. Procesele metabolice și recuperarea daunelor sunt accelerate. Dar procesul de ionizare este de scurtă durată. Subțiarea sângelui persistă câteva ore. Pentru lichefierea pe termen lung, este necesar să petreci mult timp pe ceramică, de exemplu, să dormi toată noaptea pe un covor turmaniu.

Ionizarea și subțiarea sângelui este demonstrată de un microscop pentru studierea capilarelor - un capilaroscop. Pe ecranul capilaroscopului, puteți vedea în direct cum se schimbă fluxul de sânge după ce echipamentul format din ceramică tourmanium este aplicat pe mână.

Datorită ionizării furnizate de ceramica cu turmaniu, limfa și fluidul intercelular sunt diluate. Permeabilitatea vaselor de sânge se îmbunătățește, edemul scade, cheagurile de sânge în vene se dizolvă.

Masaj NUGA BEST Pat masaj - recenzie

Dacă totul este atât de bun, de ce este interzis în străinătate?.

 • Interzis în străinătate
 • Multe contraindicații
 • Pot apărea senzații dureroase

Despre vene: nu vă puteți încălzi dacă sunteți deja în stadiul tromboflebitei și, dacă nu l-ați obținut, numai varice, atunci puteți. Și, de asemenea, trebuie să tratați spatele inferior în același timp, acest lucru este interconectat (aceasta este informația de la inginerii coreeni, mi-a spus unul dintre consultanții de vânzări, că are varice și a avut o operație, dar a durat aproximativ 2 ani - toți flebologii sunt de acord că operația nu este tratament, dar eliminarea temporară a simptomelor, dar cauza bolii nu se vindecă, iar un consultant la unul dintre seminariile lor a întrebat unul dintre coreeni de acolo dacă poate fi aplicat și cum, el i-a spus că este posibil să se aplice covorașe cu ceramică tourmanium, această ceramică pe masaj există).
Echipamentul are contraindicații precum ORICE medicament tradițional. În general, unele boli nu pot fi încălzite, în principiu - glanda tiroidă, tumori (inclusiv cele benigne, de exemplu, lăutari feminine). În general, este ciudat să auzi despre interdicții - rețeaua se răspândește în toată lumea. Medicina tradițională, în special terapeuții de masaj care dau bani pentru munca lor, desigur, o astfel de tehnică nu este în general profitabilă. Ea folosește, de asemenea, metodele de medicină orientală (de exemplu, moxibustie, inclusiv) și este în general orientată spre prevenire. Desigur, medicii de medicină tradițională pot fi împotriva acesteia, așa că nu sunt surprins de astfel de informații despre interdicții. Și afacerea farmaceutică nu este în măsură. Și există pur și simplu un proverb: în est, sunt tratate cu 3 zile înainte de boală (prevenire), iar în vest - cu 3 zile înainte de moarte.

peștele meu, această unitate poate fi greu numită dubioasă - înainte de a o cumpăra și a arunca acel tip de bani (în Tula, de exemplu, costă 97 de mii de ruble acum, dar sunt adesea promoții și o grămadă de cadouri în plus, încă 40 de mii), aveți ocazia să repetăm ​​în mod repetat încercați-l pe dvs. singur GRATUIT, VERIFICARE Am încercat și maseuri pentru osteochondroza mea și am frământat bine. Și a trecut doar puțin timp și aproape o lună mai târziu a început să doară din nou. Și câți bani costă acest masaj - în general! Patul va plăti de 100 de ori pentru atâția bani cât trebuie să plătiți pentru un masaj manual. Și niciun masaj nu aplică în plus metoda de moxibustie (metoda medicamentului oriental) în combinație cu masajul. Deci tehnologia nu poate fi comparată cu o persoană..

sweet_86

Fetelor, cineva a fost tratat cu NUGA-BEST

Intrare postată de sweet_86 18 iunie 2011

4.982 vizualizari

Părinții mei au cumpărat un masaj de pat Nuga Best, iau și proceduri în fiecare zi, se aplică un aparat mic pe abdomenul inferior (instrucțiunile spun că tratează multe boli ginecologice). Mă întreb dacă îl folosește și cineva?

6 comentarii

Comentarii recomandate

Alăturați-vă discuțiilor noastre!

Trebuie să fii utilizator pentru a posta un comentariu.

Creează un cont

Înregistrați-vă pentru a obține un cont. E simplu!

A intra

Deja înregistrat? Autentifică-te aici.

Cel mai bun de pe site

Dieta pentru concepție - un mit?

Bazele ciclului: ovulație, implantare, corpus luteum

Planificarea sexului copilului

Subiecte populare

Autor: gard alb
Creat acum 9 ore

Autor: Tarakashka
Creat acum 4 ore

Autor: SladkayYagodka
Creat acum 4 ore

Autor: NastiaMich
Creat acum 5 ore

Autor: * Meduza *
Creat acum 11 minute

Autor: Elina Elina
Creat acum 42 de minute

Autor: * wika *
Creat acum 21 de ore

Autor: IrinaSakerina
Creat acum 2 ore

Autor: Ronikslonik
Creat acum 7 ore

Autor: Elena Musti
Creat acum 18 ore

Recenzii clinici

Despre site

Linkuri rapide

Secțiuni populare

Materialele postate pe site-ul nostru web au caracter informativ și sunt destinate scopurilor educaționale. Vă rugăm să nu le folosiți ca sfaturi medicale. Determinarea diagnosticului și alegerea unei metode de tratament rămâne prerogativa exclusivă a medicului dumneavoastră curant!

Pat de masaj "Nuga Best": recenzii ale medicilor, contraindicații


Pat de masaj conceput ergonomic Nuga Best N5 cu design de folder

Cunoașteți compania

Fondatorul este Cho Seung Hyun. Este un inginer de proiectare din Coreea de Sud care, după absolvirea universității, a lucrat la una dintre firmele specializate în producția de echipamente medicale pentru guvern. El a fost distins în mod repetat: mai întâi de Ministerul Științei, iar mai târziu de președintele Coreei de Sud pentru dezvoltarea unui aparat special pentru tratarea pietrelor la rinichi cu ultrasunete.

Spune-mi, o persoană care știe să-și folosească cunoștințele în beneficiul medicinei moderne, un inginer ale cărui evoluții sunt apreciate în propria țară, cum poate fi un șarlatan? De ce întrebi? Și la faptul că astăzi este creierul lui care este brandul tare „Nuga Best”. Recenziile medicilor, vizitatorii saloanelor gratuite, proprietarii de produse indică faptul că produsele cu o asemenea etichetă au provocat un răspuns larg public. Aproape nimeni nu a fost lăsat pe margine, toată lumea participă la discuțiile noutății.

Există dovezi documentare că patul masagerului a fost inventat inițial pentru mama bolnavă a lui Cho Seung Hyun. A suferit de boli ale coloanei vertebrale și a venit momentul în care femeia în vârstă nu a putut nici să se așeze, nici să se întindă singură. Apoi, fiul a început să studieze atât medicina oficială, cât și să cunoască vechile tradiții ale vindecării. Ca urmare a muncii dureroase, a fost creat patul „Nuga Best”, recenziile medicilor despre care sunt foarte contradictorii. Cu toate acestea, rețineți: nu există o negare totală sau negativitate în ele..

Alte aparate au urmat patul. Așa a apărut marca comercială Nuga Best. La început, comentariile medicilor despre ea au fost puține și atente. Acest lucru este de înțeles, deoarece principiul principal al medicamentului: „Nu faceți rău”.

Din 2004, produsele companiei sunt prezentate pe piața rusă.

Opinia autorului

Inovațiile enumerate în broșurile patului de masaj pot avea un efect profund asupra minții persoanelor cu afecțiuni ale coloanei vertebrale grave. Printre inovațiile „revoluționare” se numără miostimularea cu frecvență scăzută, radiațiile infraroșii, terapia manuală, efectele reflexoterapiei. Mențiunea de turmaniu și jad într-o reclamă poate confunda chiar și o persoană instruită. Abuzul de termeni medicali și reclamațiile de descoperire medicală afectează în special vârstnicii.

Terapeuții de masaj, la rândul lor, nu sunt de acord că mașina poate determina starea mușchilor și efectuează procedura ținând cont de sindromul durerii. Practicianul evaluează plângerile și observă răspunsul pacientului, monitorizează starea musculară, controlează relaxarea și tensiunea și, ghidat de experiență, aplică diverse elemente de masaj. Aceasta depășește puterea chiar și a celei mai avansate tehnici..

Mai mult, sistemele de radiații infraroșii utilizate în paturile de masaj au o mulțime de contraindicații..

Desigur, dispozitivul, produs într-o fabrică mare și umplut cu electronică, inspiră încredere, spre deosebire de tot felul de vindecători. Mai ales când dispozitivul vine cu o lungă listă de premii prezentate creatorilor săi la expoziții internaționale de prestigiu.

Între timp, producătorii masagerilor scumpi spun ei înșiși că, odată cu utilizarea prelungită a dispozitivelor, are loc un efect de dependență. Este logic să presupunem că, în cazul unui refuz accentuat de la proceduri terapeutice de acest fel, starea de sănătate a unei persoane se poate agrava semnificativ..

Nuga Best este în prezent

Ce avem astăzi? Statisticile oficiale susțin că în acest moment:

 • în Rusia, sunt instalate 2.000 de paturi de masaj în saloane;
 • 30 de orașe ale țării oferă îmbunătățiri ale sănătății cu ajutorul aparatului sud-coreean;
 • 10 mii de persoane vizitează showroom-urile în fiecare zi și folosesc patul pentru wellness;
 • studiile efectuate la Pavlov Medical University din Sankt Petersburg și la Spitalul Clinic Republican din Kazan au confirmat eficacitatea produselor Nuga Best.

Recenziile medicilor? Le vom prezenta mai jos. Și nu doar recenzii, ci studii clinice.

Mai mult, Centrul științific rus, care este condus de academicianul Razumov, dezvoltă o metodă de utilizare a masajului pentru a combate diferite boli. În viitorul apropiat, ea va fi inclusă în programul de pregătire avansată pentru medicii ruși..

Beneficii și prejudicii, recomandări ale experților

Paturile de masaj au un număr mare de indicații și contraindicații. Sunt recomandate pentru probleme cu sistemul musculo-scheletic, cum ar fi:

 • osteocondrozei,
 • scolioză,
 • prolapsul discurilor intervertebrale,
 • postură proastă.

Mașina de masaj vă poate ajuta și dacă aveți:

 • boli cerebrovasculare,
 • hipertensiune,
 • astm,
 • bronşită,
 • migrenă,
 • distonie vegetativ-vasculară.

Patul de masaj ajută perfect la oboseala fizică și nervoasă, la scăderea imunității și chiar la lupta împotriva excesului de greutate.

Printre contraindicații se numără:

 • osteomielită,
 • osteoporoza,
 • precum și orice leziuni ale coloanei vertebrale.

În timpul sarcinii, prezența unui atac de cord, tuberculoza, febră, sângerare, precum și în cazul unui stadiu acut al oricărei boli, paturile de masaj sunt interzise..


Patul de masaj acționează în primul rând asupra coloanei vertebrale

Specialiștii în domeniul echipamentelor de masaj remarcă faptul că o persoană care a fost supusă mai multor ședințe de terapie folosind patul miracol pentru prima dată poate suferi o deteriorare generală a sănătății lor. Această criză este de natură temporară, după alte câteva sesiuni, durerea dispare, coloana vertebrală se aliniază și are loc recuperarea generală. În orice caz, înainte de a începe terapia de masaj, mai ales dacă aveți probleme de sănătate, trebuie să vă consultați medicul.

Înainte de a cumpăra un pat de masaj, ar trebui să fiți atenți la următoarele:

 1. Nu trebuie să mizezi pe pierderea rapidă în greutate, cu ajutorul unui pat miracol. Da, dispozitivele au programe speciale cu încălzire activă a corpului, dar kilogramele în plus nu dispar..
 2. Masajul poate ajuta cu osteochondroza - aceasta este una dintre principalele sale specializări. Rolele care se mișcă se întind și setează coloana vertebrală, ajutând la rezolvarea și a altor probleme - postură slabă, nevralgie, scolioză.
 3. Dispozitivul este o modalitate bună de a combate hipertonicitatea musculară. În acest caz, se realizează atât masaj mecanic cu role și încălzire activă cu raze infraroșii. Mușchii se relaxează, tensiunea este ușurată, devin mai plastici și moi.
 4. Discul herniat este o afecțiune periculoasă în care vertebrele sunt deplasate, terminațiile nervoase și vasele de sânge sunt comprimate. Toate acestea provoacă dureri de spate severe. Patul de masaj întinde ușor coloana vertebrală, neutralizează deplasarea vertebrelor, precum și compresia și ciupirea nervilor.
 5. În plus, cu ajutorul încălzirii cu infraroșu, se vindecă inflamația, se stimulează circulația sângelui și metabolismul.

Nuga Best: bun sau rău?

Se pare că, după ce te-ai familiarizat cu astfel de fapte confirmate de surse oficiale, poți să te liniștești și să cânti laudele produselor Nuga Best. Recenziile medicilor, pacienților (laudatori și negativi) și doar cei curioși nu pot fi ignorate. Cu toate acestea, nu toate atât de simple.

1. În primul rând, nu trebuie să crezi necondiționat tot ceea ce îți este spus în sălile de expoziție. Nu efectuează examene și nu au idee despre starea dumneavoastră de sănătate. Prin urmare, înainte de a decide să vizitați un salon sau să cumpărați un produs de la o marcă publicitară, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră. Numai el îți va putea răspunde dacă masagerul te va ajuta sau vei arunca doar bani în scurgere.

2. În al doilea rând, nu trebuie să ridicați covoare, curele sau un pat „Nuga Best” la rangul de panaceu pentru toate necazurile. Recenziile medicilor subliniază în mod repetat acest lucru și ne concentrează atenția asupra acestui aspect. Produsele mărcii sunt doar masaje. Ele pot completa un tratament complet, dar nu îl înlocuiesc complet..

3. În al treilea rând, nimeni nu a anulat contraindicațiile pe care le are fiecare medicament. Caracteristicile individuale ale oricărui organism se fac simțite. Pentru unul este bun, pentru altul poate duce la consecințe dezastruoase. Și precauțiile de siguranță la utilizarea echipamentului trebuie respectate cu strictețe.

După cum puteți vedea, nu este vorba despre inutilitatea produselor Nuga Best. Comentariile medicilor nu vorbesc nicăieri despre ineficiența sa. Cert este că mulți dintre noi, ca întotdeauna, ne-am ocupat de sănătatea noastră, cedăm la sugestia de publicitate în masă. De aici rezultă toate aspectele negative: exacerbarea bolilor cronice, efectele secundare, apariția neoplasmelor (acest lucru este în special tipic pentru femeile cu fibroame, chisturi și alte boli ginecologice).

Contraindicații


Contraindicații pentru utilizarea masajului

În ciuda unicității dispozitivului, acesta are și unele contraindicații. Medicii nu sfătuiesc oamenii să folosească acest masaj:

 • sub 14 ani;
 • gravide în al doilea trimestru;
 • cu o boală cronică în stadiul acut;
 • cu prezența patologiei;
 • suferind de miozită (inflamație musculară);
 • avand boli cardiovasculare complexe;
 • cu scolioză de 2 sau mai multă severitate.

Alte contraindicații sunt considerate individual. Prin urmare, înainte de a prescrie un curs de masaj pe acest pat, trebuie să consultați un medic. Mai ales dacă există patologii sau boli cronice.

În general, acest masaj nu poate înlocui un tratament pe deplin, dar poate provoca vătămări. Dar ajută la scăparea de boli cronice și accelerează tratamentul și vindecă organismul în ansamblu. Cu toate acestea, prezența contraindicațiilor trebuie luată în serios și asigurați-vă că vizitați un chirurg sau un vertebrolog înainte de masaj.

„Nuga Best” (recenzii ale medicilor): contraindicații pentru utilizare

Producătorii vorbesc adesea despre inofensivitatea ceramicii tourmanium, pe care se bazează activitatea dispozitivelor unei companii coreene. Dar, potrivit Dr. Agapkin, este mai bine să refuzați „Nuga Best” dacă aveți:

 • hipertensiunea arterială - încălzirea duce la creșterea presiunii;
 • varice, deoarece stagnarea sângelui în vase este posibilă;
 • procese purulente - radiațiile infraroșii contribuie la răspândirea bolii în zone sănătoase;
 • tumori, fibroame și alte boli ginecologice;
 • febră, deoarece procedura poate crește stresul asupra inimii.

Prin urmare, merită să ascultați recenziile medicilor înainte de a cumpăra „Nuga Best”. Contraindicațiile (sau mai bine zis ignorarea lor) nu pot decât să vă agraveze starea.

Ce spun medicii


Consultarea medicului pentru utilizarea unui pat de masaj pentru tratament este necesară

Medicii sunt de acord că medicina coreeană în acest stadiu de dezvoltare este considerată una dintre cele mai bune. Mai mult decât atât, produsele de la Nuga Medical din cea mai bună linie de nucă folosesc medicamente alternative, astfel încât nu au un efect negativ asupra altor sisteme de corp. Prin urmare, majoritatea medicilor din Rusia recomandă folosirea unui masaj de pat din nuca cât mai bine ca profilaxie pentru diverse boli și în perioada de reabilitare. Dar totuși insistă că bolile complexe, în special cele aflate în stadiul acut, trebuie să fie supuse unui tratament complex..

Când patul ne va ajuta?

Experții spun că procedurile pentru aceasta pot aduce ajutor tangibil în următoarele cazuri:

 • cu boli ale sistemului musculo-scheletic;
 • cu tulburări ale sistemului nervos;
 • cu boli de inimă;
 • cu oboseală fizică sau nervoasă, meteosensibilitate și oboseală cronică;
 • dacă vrei să scapi de excesul de greutate;
 • la adolescenți pentru controlul posturii.

Și totuși, cântărește argumentele pro și contra, treceți în revistă medicii înainte de a cumpăra patul Nuga Best. Prețul pentru acesta este destul de mare - depășește 100 de mii de ruble. Paturile folosite costă de obicei între 70 și 85 de mii de ruble.

Caracteristici ale aplicației

Componentele și principiul funcționării sunt clare. Deci, la ce se folosește acest miracol al tehnologiei??


Utilizarea simulatorului de pat Nuga-Best pentru hernie

Acționând cu o metodă dublă (acupresiune și terapie termică), masagerul ameliorează tensiunea musculară, promovează regenerarea mușchilor și a țesuturilor, crește activitatea metabolică, normalizează tensiunea arterială și corectează coloana vertebrală. În acest sens, domeniul de aplicare al patului cel mai bun de nou este destul de extins..


Poziția standard: spatele este centrat pe covorașul principal, picioarele sunt pe covorașul suplimentar, patul este în poziție orizontală

Primul este efectul asupra mușchilor și vertebrelor. Deci, afectează activ coloana vertebrală cervicală, toracică și lombară, oferind acțiuni corective antiinflamatorii, analgezice.


Poziția burticii pe rulouri: burta este în centrul covorului principal, picioarele - pe un covoraș suplimentar, pat - în poziție orizontală

Un proiector suplimentar este utilizat pentru a influența organele interne. Puteți încălzi ficatul, sinusurile maxilare, glanda tiroidă etc. Datorită proprietăților vindecătoare ale jadului, nu numai că le încălziți, dar le expuneți la radiații de joasă frecvență, ceea ce vă permite să normalizați starea tuturor organelor interne.

Covorul Tourmanium are un efect vindecător asupra întregului organism. Datorită radiației ionilor negativi, ajută la normalizarea tensiunii arteriale și la începerea proceselor de regenerare, la îmbunătățirea fluxului sanguin.

De asemenea, abdomenul, fesele și coapsele pot fi supuse unui impact cu rolele. Acest lucru va ajuta la îmbunătățirea proceselor metabolice din aceste zone, ceea ce va duce la scăparea excesului de depozite de grăsime, normalizând procesul metabolic.


Poziția bărcii sau picioarele pe role, picioarele sunt în centrul covorului principal, spatele este pe covorașul auxiliar, covorașele principale și auxiliare sunt ridicate cu 10, 20 sau 30 de grade

Din zonele de mai sus de aplicare a noului pat cel mai bun, se indică indicațiile de utilizare.

Salteaua "Nuga Best": recenzii ale medicilor

De fapt, medicii înșiși nu spun nimic rău despre covorașele de turmaniu. Adevărat, nu aparțin medicinei oficiale și cred că sunt concepute, mai degrabă, pentru oameni sănătoși, servesc mai mult pentru prevenire.

Pe de altă parte, de multă vreme se știe că organismul se redresează cel mai bine în timpul somnului, iar ceramica de turmaniu vă permite să vă activați toate resursele. Producătorii susțin că salteaua Nuga Best vă poate ajuta:

 1. Cu proeminențe, osteochondroză, hernii. Prin setarea unei temperaturi confortabile, puteți ajuta la relaxarea mușchilor și îmbunătățirea circulației sângelui.
 2. Pentru a normaliza somnul, restabiliți sistemul nervos. Acest lucru este îngrijit de câmpul magnetic care acționează asupra noastră în timpul nopții..

 • Pentru a elimina bolile de piele. Razele IR restabilesc echilibrul biochimic, îmbunătățind astfel procesele metabolice.
 • Cum funcționează paturile de masaj

  Sarcina principală a acestor dispozitive este masajul mecanic al corpului. Aparatul are role încorporate care se mișcă de-a lungul ghidajelor, afectând mușchii. Unele modele includ capetele de masaj extern concepute pentru a rezolva partea inferioară a spatelui, abdomenului, feței sau gâtului. Masajul cu role este uneori suplimentat cu un dispozitiv de vibrații.

  Modul „chiropractic” presupune o corecție automată a poziției coloanei vertebrale, în timp ce mobilitatea acesteia este restabilită, spasmele musculare dispar, coloana vertebrală este întinsă. Dispozitivele avansate au un mod de acupunctură. În acest caz, sunt procesate puncte biologic active.

  Pentru a îmbunătăți circulația sângelui și a încălzi mușchii în timpul procedurii, puteți utiliza funcția de încălzire prin infraroșu. De obicei, acest mod este limitat la temperaturi cuprinse între 40 și 50 de grade Celsius. O altă opțiune este expunerea la temperatură. În acest caz, capetele termice se încălzesc până la 70 de grade Celsius..


  Rolele de pat pentru masaj sunt realizate din jad

  În plus, patul minune are un efect terapeutic asupra organismului cu minerale. În special, jadul este folosit - o piatră, potrivit practicienilor din medicina orientală, capabilă să combată multe boli. Rolele de jad - cele mai frecvente în paturile de masaj, dar uneori, elementele realizate din alte materiale, cum ar fi turmalina, își îndeplinesc funcția.

  Opțiunile suplimentare pentru paturile de masaj includ capacitatea de transformare, un sistem de control automat, acompaniament sonor și multe altele. Materialele din care sunt confecționate masagerele pot varia semnificativ, începând de la țesături sintetice și plastic la piele și lemn scumpe..

  Care este puterea centurii Nuga Best?

  Dintre toate produsele brandului, acesta este considerat cel mai convenabil. Acest lucru se datorează, în primul rând, compactității sale. Cureaua „Nuga Best” (recenziile medicilor despre aceasta, apropo, sunt foarte de susținere) pot fi puse în orice moment și continuați să vă ocupați. Procedura va dura doar 20 de minute.

  • face față durerilor inferioare de spate și crampelor de vițel;
  • scapă de pintenii de călcâi;
  • uitați de bolile vasculare și de paralizia flăcată a extremităților inferioare;
  • controlează-ți propria greutate și dobândește forme seducătoare din cauza descompunerii grăsimilor;
  • îmbunătățește motilitatea intestinală.

  indicaţii


  Nuga Cele mai bune paturi de masaj au fost create pentru a trata problemele coloanei vertebrale

  Primul lucru care afectează terapia este coloana vertebrală și mușchii corpului. Pe baza acestui lucru, primele indicații sunt următoarele:

  • stadiul inițial al scoliozei;
  • perioada de reabilitare după tratamentul leziunilor;
  • osteocondrozei;
  • durere în diferite părți ale coloanei vertebrale;
  • nerv ciupit;
  • hernie intervertebrală (numai după consultarea unui medic!);
  • artrita și artroza de origine non-infecțioasă.


  Cerere pentru dureri de cap de diferite origini

  Datorită efectului larg benefic, acest masaj este, de asemenea, recomandat pentru:

  • dureri de cap frecvente;
  • stres;
  • insomnie;
  • imunitate scăzută;
  • încălcarea tensiunii arteriale;
  • diabetul zaharat;
  • supraponderal.

  După cum puteți vedea, gama de aplicații este suficient de largă. Acest pat este, de asemenea, recomandat pentru utilizare ca profilaxie pentru diferite boli ale tuturor sistemelor corpului..

  Eficacitatea produselor „Nuga Best”

  După cum am menționat deja, puteți auzi o mulțime de recenzii despre produsele companiei. Majoritatea pacienților notează:

  • efect terapeutic (refacerea flexibilității coloanei vertebrale, funcții ale corpului);
  • efect estetic (scăderea în greutate, reducerea grăsimii corporale);
  • efect emoțional (scăparea de iritabilitate și anxietate, normalizarea somnului).

  În concluzie, aș dori să rezum cele spuse. Nu ar trebui să crezi necondiționat în puterea de vindecare a dispozitivelor Nuga Best și să cedezi la zombie publicitare. Există mulți factori de luat în considerare, inclusiv caracteristicile individuale. Și, desigur, înainte de a achiziționa produsele companiei, trebuie să vă consultați cu medicul dumneavoastră..

  Cum să nu-ți faci rău sănătății: reguli pentru utilizarea unui pat de masaj

  Orice faptă bună necesită regularitate, fie că este vorba de exerciții fizice, învățarea limbilor străine sau folosirea unui pat de masaj. Ședințele pe aceasta trebuie să se desfășoare în fiecare zi de 1 - 3 ori, câte 30 - 50 minute fiecare, cu pauze de cel puțin 4 ore. Începem cu atenție, cu o ședință pe zi, și înainte de asta trebuie să ne consultăm cu un medic.!

  Se întâmplă ca o persoană să țină cont de toate sfaturile medicale privind utilizarea unui pat de masaj, dar primele ședințe determină deteriorarea - bolile cronice se agravează, apare durerea. Se dovedește că un pat de masaj este dăunător?

  Nu vă alarmați: aceasta este așa-numita „criză de vindecare”. Apare dacă sănătatea este grav neglijată. Când coloana vertebrală revine la poziția sa naturală, iar zonele bolnave încep să se recupereze, devine un stres pozitiv puternic, agitat. Dacă îndurați mai multe ședințe și continuați să folosiți patul de masaj, durerile și problemele dispar, iar starea se îmbunătățește calitativ..

  Video care descrie proprietățile covoarelor de turmaniu

  Urmăriți videoclipul și veți afla în detaliu proprietățile vindecătoare și regeneratoare ale covorașelor Nuga Best, caracteristicile utilizării lor și efectul pe care îl au asupra corpului uman

  Inginerii coreeni împreună cu oamenii de știință de la Institutul german Fraunhofer au dezvoltat un nou material unic - Ceramica Nano-Diamant Tourmanium (NDT). Nano-particule de diamant încorporate în ceramica de turmaniu își îmbunătățesc proprietățile utile.

  Nanodiamond Ceramic NDT:

  • are o conductivitate termică crescută (se încălzește mai repede și menține caldura mai bine);
  • +Raze infraroșii cu undă lungă de 10% (îmbunătățește mai eficient circulația sângelui);
  • +Ionizare 5% (purifică și satura aerul cu ioni utili, ca la munte, pe mare).

  În mat-turmanium T-11, Nuga Best suplimentează ceramica turmanică clasică cu noua ceramică nanodiamondă NDT (ceramică în culori argintii), care permite obținerea celui mai util efect.

  Covorașa turmană NUGA T-11 este ideală pentru a dormi pe o canapea pliabilă, vă permite să vă bucurați pe deplin de odihna de noapte, în același timp fiind mobilă și portabilă. T-11 are dimensiunea optimă pentru a se potrivi pe pat, canapea și podea. În același timp, covorul conține un număr mare de discuri de turmaniu încastrate în baza moale a covorașului. O bază specială de înmuiere este adăugată la covoraș, datorită căreia se obține un confort maxim și nu se resimt practic bombele discurilor. Tapetul Tourmaniyevy T-11 se potrivește complet unei persoane cu înălțimea medie (covorașul este așezat de la baza umerilor). Tapetul Tourman mat T-11 este o alternativă la covorul simplu NM-2500. Este compact și portabil și poate fi luat pe drum folosind geanta la îndemână inclusă.

  Miostimularea ca metodă de acțiune terapeutică

  În plus, o serie de produse Nuga Best, cum ar fi paturile, cureaua, covorașul de turmaniu și masajul pentru picioare, utilizează metoda miostimulării cu curent electric. O metodă similară de expunere constă în descărcări mici de electricitate care sunt furnizate mușchilor. Sub această influență, mușchii încep să se contracte intens, fluxul de sânge este stimulat, stagnarea este eliminată împreună cu blocurile, ceea ce contribuie la arderea excesului de depozite de grăsime.

  Se pare că efectele produselor companiei sunt furnizate de o singură componentă sub formă de pietre de turmalină, însă utilizarea lor asupra anumitor părți ale corpului prin diferite metode determină o selecție largă a tuturor utilizărilor posibile. Recenziile despre „Nuga Best” de Elena Malysheva sunt de interes pentru mulți, vom vorbi despre ele în continuare.

  Caracteristici obligatorii și funcții suplimentare

  Patul de masaj este echipat cu un mecanism vibrator și cu role. Vibrațiile maximizează relaxarea, în timp ce rolele încorporate produc un efect de masaj. Există paturi cu capete de masaj încorporate care vizează zonele cele mai problematice ale corpului. Dispozitivul cu opțiunea de întindere a coloanei vertebrale face față cu succes durerii, tensiunii, disconfortului cauzat de scolioză și curbură. Expunerea termică contribuie la relaxarea generală a corpului.

  Funcția principală a unui pat de masaj este de a oferi unei persoane o poziție confortabilă pentru odihnă, relaxare, relaxare. Dispozitivul oferă un masaj general, precum și un efect de masaj îmbunătățit pe anumite zone în care se resimte cea mai mare tensiune.

  Caracteristici suplimentare ale acestor paturi:

  • miostimulare - patul de masaj este echipat cu un miostimulator electric încorporat, care acționează asupra mușchilor cu impulsuri electrice de o anumită putere și frecvență. Stimularea musculară este o tehnică fizioterapeutică eficientă, care vizează tratamentul, restaurarea corpului, modelarea corpului și eliminarea imperfecțiunilor pielii;
  • magnetoterapie - magneții speciali permit crearea de câmpuri magnetice statice care au un efect pozitiv asupra sănătății și stării de bine a omului. Metoda este recunoscută de multă vreme ca fiind eficientă, prin urmare, este utilizată pe scară largă pentru întărirea imunității, refacerea energiei, pentru reabilitare precoce după o boală gravă sau o intervenție chirurgicală;
  • ionizare - ionizatorul încorporat îmbunătățește aerul din camera în care se află patul de masaj. Dispozitivul satura atmosfera cu ioni incarcati negativ, hidrateaza, inmoaie fluxul de aer, creste concentratia de oxigen si are un efect bactericid puternic. Toate acestea au un efect pozitiv asupra stării de spirit și a bunăstării oamenilor;
  • acupresiune - tehnica de acupresiune împrumutată din medicina orientală. Esența sa constă în presiunea asupra anumitor puncte ale corpului uman, prin care se vindecă organele sau sistemele interne. Numărul maxim de zone reflexe este pe picioare, spate, piept, de-a lungul coloanei vertebrale. Această sarcină este rezolvată cel mai bine de un pat de masaj cu role de jad..

  Prezentare generală a modelului cu descriere

  Un pat de masaj este o echipament inovator pentru uz personal sau în scopuri comerciale. Modelul este universal, deoarece vă permite să lucrați întreg corpul - de la coroană la călcâie. Dispozitivul confortabil are ca scop îmbunătățirea stării generale de sănătate și bunăstare, precum și impactului local - întărirea coloanei vertebrale, stimularea mușchilor, normalizarea fluxului de sânge și limfă, eliminarea durerii, întinderea, masajul pacientului, tratamentul bolilor. Cele mai populare și la cerere astăzi sunt paturile de masaj coreene.

  Există următoarele variante ale modelului:

  • covorul de masaj este un dispozitiv mobil convenabil, cu costuri reduse și calitate optimă. Covorașul de masaj se potrivește pe orice suprafață plană, îl poți lua cu tine pe drum, în oraș sau în vizită. Este echipat cu role care oferă masaj la spate. În zona feselor, a coapselor și a membrelor, există mecanisme vibratorii suplimentare care asigură un ușor efect relaxant. Exemple de modele - Casada Medimat, Casada Body Shape, EGO Com Forte;
  • patul de masaj este un mobilier staționar echipat cu un panou de control. Patul este echipat cu un panou de carbon în infraroșu și role de jad pentru un efect puternic de vindecare. Există 4 până la 6 niveluri de intensitate video, ceea ce este important pentru a obține și a menține un rezultat pozitiv. Modelul este reglabil în înălțime, greutate, proporții ale unei persoane, poate fi folosit pentru masaj zilnic sau periodic. Producători populari coreeni - Migun, Nuga Best, Guifuren sau chinezi - Lotus, Lotus Lux, Docstor;
  • complexul de masaj și terapeutic este un dispozitiv multifuncțional, cu un design unic, design ergonomic și o gamă largă de opțiuni. Patul de masaj este echipat cu elemente de masaj extern și intern, dispozitive suplimentare de fizioterapie. Capetele exterioare de masaj sunt poziționate de-a lungul spatelui și partea inferioară a spatelui pentru un masaj intens și de calitate. Căile ascunse de masaj dau un efect de încălzire asupra brațelor, umerilor și gâtului. În partea de jos a patului, există un întreg sistem de capete de masaj rotative. Exemple de astfel de paturi sunt modele de la marca japoneză Yamaguchi KENKO sau compania rusă VITAL RAYS.

  Costul unui pat de masaj

  Ușurința de instalare și funcționare vă permite să utilizați Nuga Best acasă. Cu toate acestea, nu toată lumea poate cumpăra un astfel de pat: prețul produsului Nuga Best NM5000, de exemplu, este de aproximativ 130 de mii de ruble, prețurile analogilor (care nu diferă semnificativ funcțional) de la alți producători sunt de la 100 la 200 de mii de ruble și multe altele.

  Dar este într-adevăr necesar să cumpărați un pat de masaj pentru uz personal? Spasmul muscular, care provoacă durere în osteochondroză, este o încercare a organismului de a salva discul, de a menține segmentul afectat al coloanei vertebrale într-o poziție normală.


  Masajul hardware poate ameliora spasmele, dar nu este capabil să întărească mușchii în același mod ca exerciții terapeutice sau înot. Ca urmare, spasmele și atacurile concomitente de durere vor reapărea..

  Pentru prevenirea osteochondrozei, încetinind procesul degenerativ care distruge discurile intervertebrale, metodele sau metodele mai ieftine care nu necesită costuri financiare sunt mult mai potrivite: înot, plimbări obișnuite de zece kilometri (întărirea nu numai a scheletului, ci și a mușchiului cardiac), exerciții izometrice zilnice (pentru care este suficient intra numai cu un scaun sau o canapea).

  Principalele caracteristici

  Aparatul poate efectua următoarele tipuri de terapie de masaj:

  • încălzire prin infraroșu;
  • terapie cu role de jad;
  • reflexoterapie;
  • presopunctură.

  Diferitele modele de paturi de masaj diferă în funcționalitatea și tehnicile procedurii. Unele dispozitive sunt destinate exclusiv scopurilor medicale, în timp ce altele pot fi folosite pur și simplu pentru relaxarea corpului după o zi grea la serviciu. Toate paturile, fără excepție, vă permit să setați înălțimea dorită a dispozitivului și unghiul de înclinare. Acest lucru face posibilă efectuarea de proceduri extrem de specializate. De asemenea, dispozitivele au un nivel de putere reglabil și o alegere a modului de funcționare.

  Modelele inovatoare de pat de masaj detectează automat nivelul de oboseală musculară. O astfel de procedură este cât se poate de blândă în raport cu corpul, acționând local.

  Prezentare generală a bunurilor și mecanismul lor de acțiune

  Așadar, rolele speciale pe care patul este dotat cu masajul spatelui de la coadă de coadă la gât și întind mușchii, ceea ce ajută la eliminarea blocurilor și restabilirea poziției normale a vertebrelor. Pietrele de turmalină, care sunt așezate sub saltea patului, împreună cu un role în mișcare, afectează puncte biologic active care sunt situate de-a lungul coloanei vertebrale. Acest efect ajută la creșterea rezistenței organismului la diverse boli, precum și la factorii adverse din mediul înconjurător..

  În esență, pietrele de turmalină au un efect terapeutic relaxant. Încălzirea acestor pietre determină radiația de căldură infraroșie, încălzind benefic țesuturile localizate profund, care activează circulația sângelui și îmbunătățește imunitatea. Căldura infraroșie a turmalinelor este identică ca proprietăți cu căldura solară.

  Nocivitatea și beneficiile acestor produse pentru sănătatea umană

  Mecanismul de acțiune, împreună cu efectele terapeutice ale produselor sunt similare cu cele din utilizarea tuturor tipurilor de proceduri fizioterapeutice. Este adevărat, la fel ca în situația cu proceduri de fizioterapie, produsele trebuie utilizate cu precauție, deoarece într-o situație poate aduce beneficii incontestabile, iar în alta numai un rău.

  Pentru a stabili în ce cazuri produsele „Nuga Best” sunt utile și în care, dimpotrivă, dăunătoare, nu poate fi decât medicul curant care observă acest pacient sau acela de câțiva ani. Un medic care examinează pentru prima dată un pacient, din păcate, nu este în măsură să țină cont de toate nuanțele care există în istoria bolilor sale. De asemenea, nu va fi posibil să se stabilească imediat caracteristicile răspunsului organismului la diverse manipulări sau medicamente fizioterapeutice. Prin urmare, pentru a spune în mod obiectiv dacă „Nuga Best” va aduce beneficii sau rău pentru un anumit pacient, este necesar să examinăm un medic care observă persoana de mai mult timp. Contraindicațiile „Nuga Best” iau în considerare în continuare.

  Pe baza celor de mai sus, trebuie menționat că produsele pot fi utile sau dăunătoare, precum și absolut orice intervenție medicală, în funcție de starea de sănătate a omului. În general, produsele Nuga Best sunt prezentate de producători ca un instrument eficient în lupta împotriva mai multor boli. Dar utilizarea lor trebuie abordată cu o anumită precauție, cum este cazul oricărei alte proceduri de fizioterapie. Astăzi, produsele companiei prezentate relativ recent au nevoie de un studiu cuprinzător pe baza dispensarelor și sanatoriilor, precum și a departamentelor specializate care lucrează în domeniul medicinei de reabilitare..

  „Am comandat de la tine un semafor Lotus CGN-120-2a cu 3 sfere de jad. Un lucru foarte convenabil și util, îl folosesc de aproape 3 luni acum. Îl folosesc aproape în fiecare zi. Încălzesc articulațiile genunchiului timp de 15 minute. in fiecare zi...

  out. Acum se observă că durerea care m-a chinuit în ultimul an a dispărut aproape. Am început să merg mai mult, mai degrabă decât să sufăr de dureri în genunchi atunci când merg pe jos. De asemenea, îmi ard puncte vitale pe picioare, picioare și corp cu el, așa cum am citit într-un articol din ziar, de ce tocmai am comandat acest dispozitiv de la tine. Somnul și bunăstarea generală s-au îmbunătățit, energia a crescut. Vă mulțumim pentru un dispozitiv atât de simplu, ieftin, dar necesar pentru fiecare persoană în vârstă. "

  Khripunov Roman Sergeevich 65 de ani, pensionar, Odintsovo

  Denisov Igor despre Matr Turrmanieva DKY 007 (50 * 150) single, Civil Engineer, Tver

  „Un covor excelent și de înaltă calitate, calitatea germană este imediat evidentă, evident că nu China. Instrucțiuni în limba rusă și în multe limbi. Ambalat la rece. Totul este pe deasupra! Am luat 2 bucăți pentru copii. Adesea au răcit la grădiniță...

  . Le-am așezat pe aceste covoare noaptea chiar în pătuț. Au încetat să se îmbolnăvească primăvara, nu au ratat niciodată grădinița din cauza bolilor, așa că am putut să merg la serviciu! Și înainte erau bolnavi mai mult decât mersul. Aceasta este ceea ce o investiție de succes de bani nu se află în pastile inutile, ci într-un lucru cu adevărat de înaltă calitate și necesar. Mai mult, când m-am dus la muncă, i-am bătut într-o lună, adică am câștigat. "

  Fursova Larisa 35 de ani despre covorul Casada BioMat 2 Jade cu turmalină și fotoni, manager de birou, Moscova

  „Am văzut informații despre Superhealth TUI întâmplător pe Internet. M-a interesat foarte mult și după ce am studiat-o foarte atent am decis să încerc să respir pe TUI Super Health. Desigur, pentru vârsta mea...

  Am avut probleme cu excesul de greutate, dureri de cap și presiune. Dar nu prea am încredere în medicamente în ceea ce privește tratamentul. Prin urmare, realizând importanța efectului respirației asupra sănătății, am comandat acest simulator și am început imediat să exersez. M-am mituit mai ales prin simplitatea stăpânirii acestui dispozitiv și prin faptul că trebuie să respirați în el cu o respirație simplă, obișnuită, ca în viață, fără a conta o secundă etc. Am văzut rezultatul într-o lună și jumătate, starea mea de spirit s-a îmbunătățit. La a treia etapă de respirație, am observat că lipsa mea de respirație a dispărut la urcarea scărilor către podea și presiunea a scăzut mult mai rar. Au trecut aproximativ 3 luni. Continuu să respir zilnic timp de 25 de minute. Până acum, rezultatele sunt excelente, deși producătorul susține că primele două etape sunt doar o încălzire. Dar am deja rezultate de sănătate excelente. "

  Nikolay Nesterov 56 de ani despre mașina de exercițiu TUI Superzdorovye, mecanic-reparator Khimki

  „Am cumpărat un covor de jad Casada Biomat2 cu turmalină și fotoni după alegeri și comparații îndelungate. Și cum s-a dovedit, am lovit locul. Totul este descris în caracteristicile și instrucțiunile sale complet cu...

  răspunde. Mi-a plăcut foarte mult aspectul și materialul de calitate al covorului. Nu există nici o îndoială că acesta este într-adevăr un brand german. Pașaport și instrucțiuni în multe limbi, inclusiv rusă. Forma și mânerele foarte confortabile sunt atât de confortabile de utilizat. Îi încălzesc ambii genunchi și partea inferioară a spatelui. Temperatura crește repede, o menține mult timp după oprire. Chestia asta îmi dă numai emoții pozitive. Mai mult, a fost cumpărat pentru un stoc! Am economisit 5000 de ruble la această achiziție. Vă mulțumim pentru produsul de calitate! "

  Astăzi, din păcate, foarte puține persoane se pot lăuda cu o sănătate bună și robustă. În majoritatea populației, nivelul imunității depinde în mod direct de stilul de viață și de condițiile de viață. Dieta nesănătoasă și stresul frecvent au un impact negativ asupra unei persoane, iar lipsa obișnuită de somn și prezența obiceiurilor proaste epuizează în sfârșit resursele organismului..

  Mulți medici recomandă clienților să folosească un covor turmaniu de încălzire de la producătorul sud-coreean de echipamente și dispozitive pentru sănătate - compania Nuga Best pentru a restabili vitalitatea. Principalele funcții ale covorului turmalin Nuga Best sunt ionizarea, magnetoterapia și încălzirea prin raze infraroșii a întregului corp sau a părților sale individuale.

  Nuga cel mai bun „A doua inimă” - un masaj unic pentru întreaga familie

  Există 365 de puncte de acupunctură în corpul uman, care sunt distribuite uniform în tot corpul. Dintre acestea, cel puțin 34 sunt pe picioare. Experții au dovedit de mult timp că masarea acestor puncte adaugă vitalitate și ajută la rezistența la stres. Massagerul „Nuga Best Second Heart” va ajuta la stimularea corectă a acestor puncte.

  Impact asupra zonelor biologic active

  Punctele de acupunctură încep să aibă un efect pozitiv asupra organismului după ce sunt ușor presate. Dacă, cu presiune, există și mișcare de-a lungul piciorului, atunci rezultatul pozitiv crește.

  Cea de-a doua masagră cea mai bună ină de turlă câștigă literalmente imediat:

  • picioare obosite;
  • îmbunătățește fluxul de sânge în vene;
  • umflături, inclusiv mari;
  • slăbiciunea pereților vaselor de sânge.

  În general, dispozitivul ajută la întărirea funcțiilor de protecție ale organismului, ajută la eliminarea toxinelor și, în mod natural, întărește arcadele picioarelor. În același timp, dezvoltatorii au oferit o ușurință de utilizare, care constă în faptul că puteți masa un picior sau ambele împreună.

  Cum se folosește masajul?

  O caracteristică remarcabilă a masajului este cea de-a doua inimă a noului, prețul său atinge 36.000 de ruble în Yakutsk, prin faptul că există două părți aici. Una rece, cealaltă caldă.

  Dacă trebuie să masajezi ambele picioare în același timp, trebuie să stai imediat pe o suprafață caldă. Și abia după două minute trebuie să începeți un masaj la picioare cu acupresiune rece. Timpul total de expunere la punctele de acupunctură este de 12 minute. Astfel, vor fi trei abordări de fiecare parte..

  Există o altă opțiune, nu mai puțin utilă pentru a folosi cea mai bună inimă din nou. Un picior ar trebui să fie pe jumătatea caldă, celălalt pe frig. Și din nou, după două minute, trebuie să schimbi picioarele.

  Durerea și crizele de spate și articulații în timp pot duce la consecințe grave - limitarea locală sau completă a mișcării la nivelul articulației și coloanei vertebrale, până la dizabilitate. Oamenii, învățați prin experiență amară, pentru a vindeca articulațiile, folosesc un remediu natural recomandat de ortopedist Bubnovsky... Citește mai mult »

  Temperatura, precum și efectele electromagnetice și termice asupra picioarelor au un efect pozitiv cumulativ. Având în vedere că nici măcar nu este obișnuit să comanzi un masaj de picioare de la un maseur profesionist din țara noastră, cel de-al doilea cel mai bun masaj de caldei pentru inimă este singurul mod de a activa puncte atât de importante pentru corpul uman.

  Astfel, impactul zilnic asupra punctelor active ale picioarelor duce la o îmbunătățire semnificativă a stării corpului. Doar 12 minute pe zi vă vor ajuta

  1. amelioreaza insomnia,
  2. normalizați tensiunea arterială,
  3. întărește imunitatea.

  De asemenea, este remarcabil faptul că un astfel de masaj este foarte compact și convenabil. Este ușor de transportat și transportat. Și practic toată lumea poate folosi masajul.

  Indicații și contraindicații

  În ciuda faptului că producătorul indică în mod clar că cel mai bun masător de nuci nu este un dispozitiv medical, acesta poate fi folosit pentru a îmbunătăți starea unei persoane bolnave. Într-adevăr, pe lângă punctele biologic active, există un număr mare de terminații nervoase pe picioare. Dar numai efectul corect asupra lor poate da un efect terapeutic..

  Zonele reflexe de pe picior, care au o legătură directă cu coloana vertebrală și sunt responsabile pentru sănătatea organelor interne, nu pot fi masate puternic și mult timp. Ciuperca turmanium mat Noua cea mai bună lectură a inimii are următoarele:

  1. Îmbunătățirea sănătății mintale, cu excepția bolilor cronice grave.
  2. Normalizarea proceselor metabolice în organism, inclusiv după procedurile de îndepărtare a zgurii.
  3. Cu terapia hormonală, indiferent de motivele numirii sale.
  4. Pentru a îmbunătăți funcțiile de protecție ale corpului.
  5. În tratamentul afecțiunilor depresive.
  6. Pentru pacienții cu diabet zaharat de orice tip.

  Dar contraindicațiile pentru utilizarea ceai de cea mai bună a doua inimă sunt minime:

  1. Nu trebuie să influențați picioarele persoanelor care au boli de piele în locurile unde se efectuează masajul;
  2. Nu puteți masa oamenii cu picioarele rupte.

  După cum puteți vedea, beneficiile utilizării unei a doua inimi de noul sunt cel mai bine de câteva ori mai mari decât potențialul prejudiciu.

  Impact și efect pozitiv

  Timpul total de masaj pentru ambele picioare nu trebuie să depășească 12 minute. În total, folosind o a doua cea mai bună inimă de noul, cumpărată la un preț de 35.000 în Kostroma, puteți face

  • masaj blând al punctelor dorite localizate pe picior;
  • masaj de contrast;
  • primind căldură plăcută și utilă pe valuri lungi.

  Razele infraroșii pătrund suficient de adânc sub piele. Acest lucru oferă un efect terapeutic excelent. Puteți folosi masatorul de picioare în orice moment convenabil: în după-amiaza, la ora prânzului, seara după un duș, dimineața după trezire, noaptea cu insomnie.

  Cu toate acestea, nu abuzați și nu efectuați mai multe proceduri de masaj în timpul zilei. Dispozitivul are un temporizator temporar și după 12 minute de funcționare, se oprește automat. Dacă alternați tipurile de efecte de masaj și efectuați procedura în fiecare zi, în plus, de preferință în același timp, puteți simți o îmbunătățire a stării generale după mai multe ședințe.

  În același timp, masatorul face posibilă prevenirea progresiei bolilor sau transferul acestora într-o stare cronică. Cu un stil de viață în general sănătos, cel mai bine noul ar trebui să devină un asistent de încredere în menținerea celei mai mari vitalități posibile. Cumpărat o dată, poate fi folosit de întreaga familie. Și chiar și copiii pot experimenta efectele celei de-a doua inimi timp de câteva minute pe zi..

  Cum să uiți de durerile de spate și articulații...

  Știm cu toții care sunt durerea și disconfortul. Osteoartrita, artrita, osteocondroza și durerile de spate strică serios viața, limitând activitățile obișnuite - este imposibil să ridici un braț, să pici un picior, să te dai jos din pat.

  Aceste probleme încep să se manifeste cu deosebit de puternic după 45 de ani. Când unul din unu se confruntă cu slăbiciune fizică, panica intră și este infernal neplăcut. Dar nu trebuie să-ți fie frică - trebuie să acționezi! Ce remediu trebuie utilizat și de ce - spune ortopedistul Serghei Bubnovsky... Citește mai mult "

  Dacă ți-a plăcut articolul, evaluează-l: (voturi: 5 în medie: 3,60 din 5)

  Poziția standard - înapoi pe covorașul principal


  Modul standard asigură - tracțiune blândă, presiune (acupresiune), acupunctură, masaj la spate, eliminarea tensiunii, relaxarea mușchilor paravertebrali, îmbunătățirea circulației sângelui în bazinele arterelor carotide și vertebrale, creșterea gamei de mișcare la nivelul articulațiilor și activarea în segmentele coloanei vertebrale, reducerea durerii în părți ale coloanei vertebrale.

  AVANTAJE DE UTILIZARE

  Utilizarea regulată a unui astfel de dispozitiv, cum ar fi Nuga Best mat turmaniu, potrivit producătorilor săi,

  are mai multe avantaje. Rezultatul cererii:

  • există o accelerare a metabolismului;
  • zgură și toxine sunt îndepărtate;
  • îmbunătățește saturația de oxigen din sânge;
  • circulația sângelui se îmbunătățește;
  • pereții vaselor de sânge sunt întăriți;
  • activitatea sistemului respirator se îmbunătățește;
  • există un efect de vindecare a rănilor și anti-edem;
  • prevenirea diferitelor boli, inclusiv cancerul;
  • sistemul imunitar este consolidat;
  • activitatea sistemului nervos este stabilizată;
  • rezistență crescută la stres;
  • normalizarea somnului;
  • procesele de îmbătrânire încetinesc;
  • scade durerea și inflamația;
  • starea pielii se îmbunătățește;
  • stratul de grăsime subcutanat scade.

  Oamenii care au încercat deja acțiunea covorului tourmanium sau a biomasei Nuga Best,

  a remarcat că, după ce s-au sprijinit, s-au trezit odihnite, viguroase și pline de forță.

  De asemenea, avantajele saltelei nuga best include dimensiunea sa compactă, greutatea ușoară și portabilitatea, astfel încât să o poți duce peste tot cu tine în călătorii de afaceri, în vacanță, în vizită..


  Salteaua Nuga Best poate fi așezată deasupra unei saltele obișnuite sau pur și simplu pe canapea unde dormiți de obicei. Acest lucru va permite persoanei să fie sub efectele benefice ale razelor infraroșii în timpul somnului de noapte sau de zi. O astfel de expunere pe termen lung la razele de undă lungă a covorului tourmanium permite stimularea metabolismului țesutului și a imunității celulare. Ședințele periodice de căldură vor preveni răcelile sezoniere.

  Covorașele au mai multe dimensiuni standard:

  • single NM-2500S, dimensiuni produs 190 x 80 cm, greutate 11 kg. Covorașul poate fi folosit în mod regulat;
  • dublu, NM-2500D (190 x 150 cm, greutate aproximativ 21 kg), are un efect de vindecare excelent;
  • mată mică NM-80 (76 x 44 cm, greutate 3 kg), convenabil pentru a lua cu tine în călătorii;
  • scaun turmaniu NM-75 (47 х 47 cm, greutate 3,2 kg).

  Mărimea produsului este selectată pe baza obiectivelor de tratament determinate de medic.

  Trebuie să începeți să vă consolidați sănătatea cu această saltea, ținând cont de contraindicații. Acestea includ: prezența rănilor deschise, creșterea temperaturii corpului, orice neoplasme și focare de inflamație ale oricărei locații.

  Buna ziua dragi cititori!

  Vreau să vă povestesc despre covorul turmanium Nuga Best.

  Cred că mulți au cunoscut de mult timp această companie și că cândva a fost popular să mergem la ședințe gratuite, apoi pe bani,

  ce puțin mai sănătos cum se spune.

  Și astfel părinții mei au fost implicați și în această afacere și, desigur, li s-a oferit să cumpere un astfel de covor pentru casa lor și că ar fi mult mai profitabil și îl pot folosi oricând doresc și nu îl pot cheltui în vizita la salon..

  Covorașul a fost adus într-o cutie și a fost pliat bine acolo, de asemenea, a venit cu instrucțiuni și un panou de control, împreună cu conectarea la o priză..

  Covorul este destul de mare și este conceput aproximativ pentru întreaga înălțime a unei persoane.

  El însuși este maro și cu astfel de butoane rotunde în interior.

  Este confecționat din piele de piele, dar foarte moale și foarte confortabil să stea culcat.

  Apropo, eticheta spune că este produsă în Coreea de Sud..

  În colțul de o parte are o cutie specială de plastic și acolo trebuie să o conectați la priză.

  Cu telecomanda, puteți regla temperatura dorită, iar cu ea puteți porni sau opri rugul.

  Așa cum este scris în instrucțiuni, este necesar pentru a face încălzirea, restaurarea imunității și este, de asemenea, foarte interesant să ionizăm aerul.

  Un plus foarte mare pentru el este dacă îl opriți, atunci el poate menține temperatura mult timp și în acest fel economisim energie electrică.

  Deși pare să nu aibă contraindicații, dar cu toate acestea, înainte de a o folosi, trebuie să consultați un medic, deoarece nu puteți încălzi totul, decât dacă aveți desigur un fel de boală.

  Îmi place foarte mult pentru că atunci când sunteți bolnav, de exemplu, cu bronșită, puteți face încălzire sau, de exemplu, când vă este foarte frig, este mai bine să vă încălziți bine picioarele pentru a nu vă îmbolnăvi în viitor..

  Și tata l-a luat și el din cauza reumatismului său și spune că după ce se încălzește la spate devine mult mai bun..

  Ca să fiu sincer, am încercat și eu să-mi încălzesc spatele când am avut bronșită și mi s-a părut că a devenit mult mai ușor pentru mine, iar tusea a trecut mai repede.

  În general, unii dorm și ei, dar totuși mi se pare că este periculos, în plus, și nu este atât de moale și nu este confortabil.

  În general, nu este rău pentru încălzire, dar asta vindecă totul, bineînțeles că mi se pare o prostie.

  Deci, bineînțeles, ar trebui să alegeți să-l cumpărați sau nu, dar probabil că nu l-aș fi cumpărat pentru mine.

  Vă doresc tuturor un cumpărături fericite!

  Recenzie video

  Ceramica Tourmanium Nuga Best devine din ce în ce mai populară în rândul locuitorilor din Rusia.

  Noua invenție a oamenilor de știință coreeni

  Este o mată din turmaniu. Este un aliaj care conține turmalină, germaniu și elvan..

  Acestea sunt roci vulcanice și minerale care sunt utilizate în tratamentul multor boli..

  Unicitatea covorașului este că datorită acesteia puteți fi tratat într-un vis

  Așa cum spun japonezii și coreenii, sunt indiscutabili de-a lungul tuturor popoarelor, sănătatea lor depinde direct de obiceiul de a dormi pe un podea cald..

  Acest lucru va face posibilă realizarea unui covor turmaniu. Poate fi folosit de aproape toată lumea.

  Și ușurința de utilizare va permite un tratament fără implicarea personalului medical..

  Atât covorașele simple, cât și cele duble sunt în prezent în vânzare. De vânzare, puteți găsi în continuare un covoraș mic și un scaun tourmanium.

  Tipuri și funcționalitate

  Masajul eficient necesită utilizarea corectă a dispozitivului și, în consecință, alegerea corectă a tipului corespunzător de masaj. Există trei tipuri de paturi de masaj:

  1. Pat de tracțiune. Echipamentele sunt profesionale, de aceea sunt utilizate doar în instituții specializate. Sunt concepute pentru a întinde coloana vertebrală. O ședință de masaj pe un pat de tracțiune trebuie supravegheată de un medic. În cazul unui disc herniat al coloanei vertebrale, echipamentul vă permite să afectați local o zonă specifică a spatelui. Intensitatea dispozitivului, nivelul de căldură și alte caracteristici ale modului sunt reglate individual.
  2. Pat de hidromasaj. Aceasta este o tehnică de masaj hidromecanic fără contact. Tratamente sunt disponibile în saloane de masaj, spa-uri și alte unități de înfrumusețare. Un flux de apă concentrat este aplicat persoanei culcate pe pat. Suprafața patului permite fluxului de apă să acționeze mecanic corpul și să îl încălzească simultan. Hidromasajul poate fi prescris ca o procedură terapeutică sau pentru ameliorarea oboselii.
  3. Pat de jad. Impactul paturilor cu role de jad este cel mai blând. Prin urmare, dispozitivul este potrivit pentru utilizarea la domiciliu fără supravegherea medicului. Masajul se realizează cu role de rulare, care ameliorează tensiunea musculară, întind coloana vertebrală și tonifică corpul. Paturile de jad cu role se găsesc adesea în saloanele de înfrumusețare, săli de sport și saloane de masaj..

  Recenzii ale pacientilor adevarati

  Dormitul, desigur, este foarte greu, dar dacă te obișnuiești cu el, este posibil. Fac proceduri zilnic

  . Mă întind la o temperatură scăzută (35-45) grade timp de 60 de minute, fac o temperatură ridicată o dată pe zi, dar reduc timpul de procedură la 15 minute. Puteți simți efectul real: am suferit întotdeauna de insomnie și stres înainte. Munca este legată de oameni, astfel încât stresul constant asupra sistemului nervos a contribuit la defecțiuni nervoase. Și acum toate problemele par să se fi retras în fundal. Simte pacea interioară.

  Mi-am cumpărat o saltea special pentru copil

  . Fiul are nouă ani, avea o imunitate foarte slabă. De îndată ce toamna și iarna, eram bolnavă aproape în fiecare săptămână. În timpul folosirii covorașului, nu m-am îmbolnăvit niciodată. Și acesta este un fapt real că mat-ul ajută într-adevăr la îmbunătățirea imunității. Fiecare mamă mă va înțelege cât de bine este când copilul ei iubit este sănătos..

  Am o grămadă de boli. Grupul II de handicap, spondilită anchilozantă.

  Cartilajul s-a zdrobit literalmente. După ce am auzit despre efectul unic al covorului turmanium, am decis să îl iau singur. Încă de la primele proceduri, am simțit că durerea a devenit mai mică.

  O lună mai târziu, au apărut deja rezultate semnificative

  , ceea ce a dat dorința de a folosi covorașul în viitor. După o lună, durerea practic nu m-a chinuit și după 5 luni am început să merg pe cont propriu, fără cârje.

  Imaginează-ți, acum mă plimb în parc, stau pe bănci și nu simt nicio durere. Și înainte, nici măcar nu puteam face asta.

  Doar să mă gândesc la o astfel de plimbare a provocat durere. Încă nu-mi vine să cred în fericirea mea, până de curând cartilajul părea să se prăbușească în fața ochilor noștri, iar acum sunt pe cale de recuperare. Acum vreau să cumpăr și alte dispozitive cu cele mai bune turnee.

  Deși în fiecare zi, pacienții sunt din ce în ce mai încrezători în efectul terapeutic al covorului tourmanium, recenziile medicilor rămân în continuare duble..

  Acest lucru se datorează faptului că ceramica de tourmaniu este o metodă de tratament complet nouă, iar unii medici, din păcate, sunt susținători ai tratamentului conservator. De asemenea, recenziile negative apar de la persoanele care s-au abținut de la instrucțiunile de utilizare a covorului tourmanium. Unii, în ciuda contraindicațiilor evidente, folosesc încălzirea, provocând astfel complicații

  Dar oricum, acum mulți medici nu numai că au o atitudine pozitivă față de metoda de vindecare cu ajutorul turmalinei, dar chiar dau indicații pentru tratamentul diferitelor boli pe echipamentul Nuga Best. Multe sanatorii, în special cele care vizează tratarea sistemului musculo-scheletic, au deja diverse produse ale companiei sud-coreene..

  Din păcate, prețurile pentru covorașele tourmanium sunt destul de mari. În funcție de dimensiune, costul variază de la 18.000 de ruble la 47.000

  . Nu orice familie își poate permite să cumpere acest dispozitiv minunat. Deși sănătatea noastră nu are preț.

  Magnetoterapie

  Toată lumea știe că câmpul magnetic afectează activitatea celulelor vii și, prin urmare, și corpul nostru. Corpul nostru emite un câmp magnetic slab, aceasta este munca inimii, a țesutului cerebral, a impulsurilor nervoase.

  . Planeta noastră are, de asemenea, un câmp magnetic care afectează toate lucrurile vii. Câmpul magnetic ne poate afecta atât pozitiv, cât și negativ. Cu furtuni magnetice, te simți bolnav și obosit. Astronauții din afara câmpului magnetic al pământului, după zbor, au dezvoltat depresie și osteoporoză.

  Chiar și faptul că, din cauza câmpurilor electromagnetice de origine artificială (computere, televizoare, telefoane mobile etc.), gandacii au dispărut din apartamente, nimeni nu va nega. Câmpurile magnetice artificiale sunt dăunătoare organismului nostru, nu doar gandacii.

  Stilul nostru de viață s-a schimbat foarte mult în favoarea inactivității fizice, așezându-ne pe canapea, suntem întotdeauna sub influența câmpurilor electromagnetice care emană de la aparatele electrocasnice, iar aceste aparate chiar fac principalul lucru în jurul casei, forțându-ne să fim inactivi..

  Este clar că, din mângâiere și sub influența câmpurilor electromagnetice artificiale, pot apărea depresii, dureri de cap, nervozitate, pierderea poftei de mâncare și alte semne de hipodinamie..

  Spre deosebire de câmpurile magnetice artificiale, care pot afecta negativ corpul uman, turmalina, ca mineral natural, emite un câmp magnetic slab, care are un efect pozitiv asupra corpului nostru și, prin urmare, oamenii de orice vârstă pot sta pe covorul turmanium fără limite de timp..

  La mijlocul secolului XX, profesorul Kyoshi Nakagawa a inventat termenul. Acest lucru se datorează faptului că petrecem mult timp în interior și ne mișcăm puțin. Deci, probabil, a apărut termenul - magnetoterapie. Acest efect asupra corpului uman de câmpurile magnetice slabe.

  . Câmpul magnetic afectează particulele încărcate electric care se deplasează în corp, ceea ce la rândul său afectează procesele fizico-chimice și biochimice ale corpului.

  Adâncimea efectului pătrunzător al câmpului magnetic este de 5-6 cm. O ședință obișnuită de magnetoterapie durează 20 de minute, însă pentru un magnet natural, care este turmalină, nu există restricții, puteți dormi pe o mată turmanică toată noaptea, la o temperatură de 35-40 de grade. Un câmp magnetic constant se formează datorită polarizării cristalelor de turmalină, iar turmalina este un mineral natural.

  Turmalina, atunci când este încălzită, creează un câmp magnetic de joasă frecvență care îmbunătățește metabolismul celular și fluxul sanguin local, îmbunătățind nutriția în organe și sânge.

  Ca urmare, microcirculația sângelui este restabilită, vâscozitatea și conținutul de colesterol sunt normalizate, încărcarea electrică a eritrocitelor este restabilită, elasticitatea membranelor eritrocitelor este restabilită și imunitatea este consolidată. Câmpul magnetic Tourmanium are efecte antiinflamatorii, anti-edematoase, sedative și analgezice, accelerează procesul de vindecare, oboseala, slăbiciunea dispar.


  Pentru Mai Multe Informații Despre Bursită