Durere în hipocondriul stâng

Informatii generaleDe ce partea stângă doare poate fi explicată prin dezvoltarea multor boli și patologii. Disconfortul și durerea sunt asociate cu bolile acelor organe care sunt situate în regiunea hipocondrului stâng.


A 2-a vertebră cervicală

A doua vertebră cervicală, vertebră axială sau epistrofie, este denumită pentru forma sa specială, datorită căreia servește ca pivot pentru atlasul, care permite capul să se întoarcă.


Tratamentul scoliozei de gradul 4

Scolioza de gradul 4 este o curbură extrem de severă, caracterizată prin deformarea severă a coloanei vertebrale, măduvei spinării și organelor interne. Scolioza gradul 4 garantează dizabilitatea pacientului, deoarece modificările sunt ireversibile.


De ce doare tendonul de deasupra călcâiului?

Mușchii gambei sunt conectați la călcâi cu ajutorul tendonului călcâiului (Achile). Este responsabil pentru capacitatea de a merge, a sari, a alerga, a sta pe vârfuri.


Durere sub scapula dreapta din spate din spate - cauze, tratament

Datorită încărcărilor puternice pe vertebre și mușchii spatelui, majoritatea umanității simt periodic durere în diferite părți ale spatelui, inclusiv în partea dreaptă.


Dureri de spate la stânga deasupra spatelui inferior: cauze și tratament

Durerea, localizată la stânga deasupra spatelui inferior, îngrijorează nu numai persoanele la bătrânețe, ci și femeile tinere și bărbații care nu își monitorizează sănătatea: iau analgezice în mod incontrolabil, se plimbă puțin, nu fac gimnastică etc..


Spina bifida (spina bifida)

Spina bifida (spina bifida)Spina bifida (spina bifida) este o afecțiune incurabilă, pe tot parcursul vieții, care afectează sistemele neuromusculare și musculo-scheletice.Acest defect variază în funcție de tip și variază de la moderat la sever..


Îmi îndepărtează spatele de gravitate: simptome, prim ajutor și caracteristici de recuperare

Apariția durerii în regiunea lombară este adesea observată după ridicarea lucrurilor grele. Ele apar ca urmare a ruperii sau întinderii țesutului muscular și a ligamentelor.


Gel Voltaren. Instrucțiuni de utilizare, preț, analogii, recenzii

Voltaren gel este un medicament anti-inflamator nesteroid pentru uz extern. În plus, compoziția medicamentului, după aplicarea pe piele, vă permite să eliminați simptomele durerii, umflarea și activează regenerarea celulelor, accelerând procesul de recuperare.


O senzație de arsură cu osteochondroză

Unul dintre simptomele osteochondrozei este o senzație de arsură la nivelul coloanei vertebrale cervicale. Simptomele dureroase sunt rezultatul unei alimentații afectate sau a distrugerii țesutului cartilaginos al articulațiilor și discurilor intervertebrale.